(Heerlijcke) Theaterpas en KWW-kaart

KWW  kaarten

De Reggehof Goor en de Pol Diepenheim, geven Kieken wat ’t wordt-kaarten uit aan vroegboekers. Een ’Kieken wat ’t wordt-kaart’, is een gratis entreebewijs (excl. servicetoeslag) die ingezet kan worden bij speciale door ons geselecteerde voorstellingen.
Bij bestelling van minimaal 5 verschillende professionele voorstellingen* bij De Reggehof en/of de Pol (tot 1 juli), krijgt u van ons een zesde voorstelling cadeau. U ontvangt hiervoor van ons één ‘Kieken wat ’t wordt-kaart’ p.p., een exclusief entreebewijs die u gedurende het seizoen in kunt wisselen bij door ons geselecteerde voorstellingen.

Wilt u uw ’Kieken wat ’t wordt-kaart(en) inzetten? Dan dient u vooraf te reserveren bij het betreffende theater. Het is niet mogelijk deze kaarten via onze website te bestellen. Het aantal beschikbare ’Kieken wat ’t wordt-plekken’ per voorstelling is beperkt.
* m.u.v. Verhuringen, Hofvoorstellingen, Royal de Luxe, Koning van het Grasland, Politiek in de Pol en Diepenheim Klassiek.

Wanneer u in het bezit bent van KWW kaarten kunt u deze in oktober inzetten bij

Herberg de Pol                                                                      De Reggehof

TOP 2000 in de Herberg        Mathilde Santing

Top2000 Quiz en café                                             Mathilde Santing

Vrijdag 28 en zaterdag 29 december                                     Vrijdag 21 december

 

Theaterpas Reggehof en de Heerlijckheid Diepenheim

Bestelt u in totaal negen professionele voorstellingen* of meer bij De Reggehof en de Pol? Dan krijgt u van ons een Theaterpas. Deze pas biedt gratis toegang (excl. servicetoeslag) tot voorstellingen uit het programma van beide theaters*, mits deze niet zijn uitverkocht. U kunt op de avond van de voorstelling op vertoon van uw Theaterpas bij de theaterkassa een vrijkaar afhalen. Reserveren is niet mogelijk.

De kaart is persoonsgebonden, niet overdraagbaar en niet inwisselbaar. Het recht op ‘Kieken wat ‘t wordt kaarten’ vervalt hierbij.  De Theaterpas wordt na 1 juli 2018 toegekend. De Reggehof en de Pol weten dan wie er minimaal 9 voorstellingen hebben gekocht bij beide theaters.

*  m.u.v. Verhuringen, Hofactiviteiten, Royal de Luxe, Koning van het Grasland, Politiek in de Pol en Diepenheim Klassiek

Heerlijcke Theaterpas

Bij de aankoop van kaarten voor minimaal vijf voorstellingen van de Heerlijckheid Diepenheim ontvangt u een Heerlijcke Theaterpas. De Heerlijcke Theaterpas wordt toegekend ná 3 oktober 2018 en is alleen geldig bij voorstellingen van de Heerlijckheid. Voor edities van Politiek in de Pol, Diepenheim Klassiek, TOP2000 en de Spannende Stamppotten is de pas niet te gebruiken en deze tellen niet mee bij de 5 voorstellingen. Bekijk voor een volledig overzicht van alle voorstellingen op www.diepenheim.nl. Op de website van Herberg de Pol staan ook voorstellingen van de Heerlijckheid; maar enkel degenen die in ons Cultuurcentrum plaatsvinden.

De Heerlijcke Theaterpas is persoonsgebonden en is geldig bij alle niet uitverkochte voorstellingen op de voorkant van deze flyer en en een selectie van de toegevoegde voorstellingen gedurende het seizoen. In samenwerking met Werkplaats Diepenheim worden try-outs toegevoegd en ook Literair in de Pol wordt actueel geprogrammeerd.
Wanneer er een nieuwe voorstelling geprogrammeerd is, ontvangt u van ons bericht.
• De edities van Politiek in de Pol zijn uitgesloten van het gebruik van de theaterpas.
• De Spannende Stampotten zijn uitgesloten.
• Vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling is de kassa geopend. U haalt hier op vertoon van uw persoonlijke theaterpas uw toegangsbewijs op.
• Reserveren is niet mogelijk.

TIPop de plattegrond in het bestelproces op de websites ziet u voorafgaand een voorstelling of er nog kaarten en dus plaatsen beschikbaar zijn.

Bekijk hieronder de selectie waarvoor de Heerlijcke Theaterpas geldig is:
Heerlijcke Theaterpas met bestelformulier