Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Vuur & Vlamproducties – Onvoorwaardelijk

Cultuurcentrum Herberg de Pol: 

29 maart, 20:00 - 22:00

Toegang: €12,50

Evenement Navigatie

Vuur en Vlam - Onvoorwaardelijk

Hoe onvoorwaardelijk is onvoorwaardelijke liefde? Die vraag staat centraal in de dans- vertelvoorstelling met maar liefst zeven dansers. ‘Onvoorwaardelijk’ is een verhaal over familie, over gewoontes en rituelen, over vanzelfsprekendheid. Maar wat als Alzheimer je familie ‘binnendringt’? We maken kennis met een gezin en worden meegenomen door de verschillende fases van de ziekte. Wat als gewoon niet meer gewoon is, wat gebeurt er als je partner/ouder langzaam wegglijdt, beweeg je mee of tegen? Machteloosheid, verdriet en (wan)hoop wisselen elkaar af. Uiteindelijk zal blijken dat alleen acceptatie en samenwerking een nieuw perspectief biedt. De voorstelling over de ziekte Alzheimer is speciaal gecreëerd voor mantelzorgers en zorgprofessionals, maar spreekt iedereen aan die in zijn omgeving te maken krijgt met dementie of het verlies van een dierbare.

Speciale actie voor mantelzorgers

Aansluitend op de Week van Zorg en Welzijn (11 t/m 16 maart) biedt Herberg de Pol mantelzorgers een aantrekkelijke korting voor de voorstelling ‘Onvoorwaardelijk’.  Mantelzorgers uit Hof van Twente ontvangen aan de kassa € 5,- korting, wilt u als mantelzorger online een kaartje reserveren dat kan door te mailen naar info@diepenheim.nl. U hoeft niet als mantelzorger geregistreerd te zijn, de actie blijft lopen tot en met 29 maart.

Spannende Stamppot
Voorafgaand aan deze voorstelling wordt er om 18.00 uur Spannende Stamppot geserveerd in Herberg de Pol. Zoals de naam al aangeeft, een stamppot met een twist. Het dessert bestaat uit heerlijke toetjes van de Cake Sisters geserveerd met een kopje koffie of thee. De kosten bedragen € 12,50 per persoon. U kunt tot donderdag 28 maart 12.00 uur reserveren.

Gegevens

Evenement Categorie:
Datum:
29 maart
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€12,50
BESTEL KAARTEN

Organisator

Heerlijckheid Diepenheim
Telefoon:
0547-352122
E-mail:
info@diepenheim.nl
Website:
https://www.diepenheim.nl

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol
Raadhuisstraat 8
7478 AG  Diepenheim

+ Google Maps
Telefoon:
0547-352911
Website:
www.herbergdepol.nl