Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Try-out David Eisele in Werkplaats Diepenheim

Werkplaats Diepenheim: 

15 september 2018, 16:30 - 17:00

Evenement Navigatie

David Eisele - Try out Werkplaats Diepenheim

Op zaterdag 15 september om 16.30 uur geeft circusartiest David Eisele een gratis toonmoment in Werkplaats Diepenheim. Hierin laat hij zien wat hij gedurende zijn residentie ontwikkeld heeft. De toegang is gratis.

De overeenkomst tussen de twee disciplines van David Eisele; Cyr-wheel en diabolo, ligt in de oneindigheid van hun bewegingen: zij functioneren doordat zij voortdurend draaien.
David: ”Ik ben degene die hen steeds weer tot beweging aanzet, net als ik mijzelf steeds weer aanzet tot de volgende poging in mijn leven. Ik zie dit als metafoor voor het leven dat zich in steeds nieuwe cycli ontwikkelt. Cyclus staat voor leven en diversiteit. Zonder verschillende cycli zou alles onveranderd blijven. Ik denk dat dit voor alles en iedereen geldt. Hier ligt mijn fascinatie. Steeds geldt: Het maakt niet uit hoe vaak je faalt, je zal steeds nog een kans hebben om de cyclus opnieuw te beginnen, om deze te beheersen en de volgende aan te pakken. Ik wil het publiek laten zien dat je altijd een nieuwe poging hebt om een uitdaging aan te gaan. Als je de uitdaging onder de knie hebt, komt de volgende cyclus met een nieuwe uitdaging.”

Gegevens

Evenement Categorie:
Datum:
15 september 2018
Tijd:
16:30 - 17:00

Organisator

Heerlijckheid Diepenheim
Telefoon:
0547-352122
E-mail:
info@diepenheim.nl
Website:
https://www.diepenheim.nl

Locatie

Werkplaats Diepenheim
Hagen 3
7478 AJ  Diepenheim

+ Google Maps
Telefoon:
0547-352122
Website:
http://www.werkplaatsdiepenheim.nl/