Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tribute in de Herberg

Cultuurcentrum Herberg de Pol: 

3 juni 2018, 16:00 - 21:30

Toegang: €15

Evenement Navigatie

Sidewalk Sally

Op zondag 3 juni is het Tribute in de Herberg met twee coverbands van Thin Lizzy en Rory Gallager. Black Rose (coverband van Thin Lizzy) en coverband Sidewalk-Sally (coverband van Rory Gallager) spelen Ierse klassiekers.

Black Rose, omschreven door de legendarische muziek journalist Mick Wall als ‘Simpelweg de beste Thin Lizzy Tributeband’, bestaat uit vier leden die de energie en kracht van een van de grootste live bands aller tijden laat terugkeren! Black Rose speelt alle klassiekers die je verwacht, maar heeft ook een hoed vol verrassingen die geen enkele andere eerbetoon in het land te bieden heeft. De band staan bekend om zijn reputatie van de enorme hoeveelheid energie, actievolle prestaties en het repertoire van meer dan 50 nummers. Speciaal voor Tribute in de Herberg is Black Rose als gelegenheidsformatie weer bijeen gekomen.

Tributeband Sidewalk-Sally bestaat uit 3 Blues-Rockers die hun klasse al meerdere jaren op podia in binnen én buitenland hebben bewezen. Dit powertrio speelt covers uit de betere blues- en rockjaren en komen op 3 juni naar Herberg de Pol als Rory Gallager coverband. Sidewalk-Sally bestaat uit Wilko van Beek (gitaar en zang), Arco Bommer (bas) en Nico Groen (drums). Van stevig tot melancholisch, met de nodige humor en enthousiasme, maar vooral swingend en superstrak!

Tribute in de Herberg vindt plaats op zondag 3 juni vanaf 16.00 uur in Herberg de Pol. Kaarten kosten € 15,- per persoon.

Gegevens

Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , ,
Datum:
3 juni 2018
Tijd:
16:00 - 21:30
Kosten:
€15
https://www.diepenheim.nl/tickets/?event_id=70243&p_id=22305" class="et_pb_more_button et_pb_button et_pb_button_one et_pb_custom_button_icon" data-icon="$">BESTEL KAARTEN

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol
Raadhuisstraat 8
7478 AG  Diepenheim

Telefoon:
0547-352911
Site:
www.herbergdepol.nl

Organisator

Herberg de Pol
Telefoon:
0547 352911
E-mail:
info@herbergdepol.nl
Site:
www.herbergdepol.nl