Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Theaterfestival Heimland 2020

Overal in en rond Diepenheim: 

24 juli 2020 - 26 juli 2020

Evenement Navigatie

Het kleinste stadje van Overijssel verandert het laatste weekend van juli in één groot podium voor buitentheater in de breedste zin. Elke voorstelling die er dit weekend te zien zal zijn, is volledig of op z’n minst gedeeltelijk in Diepenheim ontstaan of ontwikkeld. Met recht een huisgemaakt festival.

Het driedaagse evenement is ontstaan vanuit een initiatief van Kunsten op Straat en Werkplaats Diepenheim. Drie jaar geleden vierde Kunsten op Straat haar 25-jarig bestaan met een weekend vol voorstellingen. Dit succes kreeg vorig jaar een vervolg met de geboorte van een eigen theaterweekend: Heimland.

Werkplaats Diepenheim biedt werk- en slaapplekken voor artiesten van uiteenlopende disciplines, van theater en acrobatiek tot dans en zang, afkomstig uit binnen- en buitenland. Zij kunnen van één dag tot zelfs meerdere maanden hier verblijven om bijvoorbeeld te werken aan het opstarten of ontwikkeling van een act of voorstelling. Het resultaat van deze residenties zie je op Heimland terug.

Dit jaar vindt de veelbelovende derde editie plaats. Het is een laagdrempelig, ongedwongen en interactief festival, voor iedereen.

Gegevens

Evenement Categorieën:
, , , , , , , ,
Begin:
24 juli 2020
Einde:
26 juli 2020

Organisator

Kunsten op Straat
Telefoon:
0547-35 21 22
E-mail:
info@kunstenopstraat.nl
Website:
http://www.kunstenopstraat.nl

Locatie

Overal in en rond Diepenheim
Raadhuisstraat 8
7478AG  Diepenheim

+ Google Maps