Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sonnevanck & Nederlandse Reisopera – Orfeo (8+) – GEANNULEERD

Cultuurcentrum Herberg de Pol: 

14 november 2018, 17:00 - 18:00

Toegang: €7,50

Evenement Navigatie

Deze voorstelling is geannuleerd. Kaarthouders krijgen bericht.

Iedereen houdt van hem: Orfeo! De fans staan voor hem in de rij. Als Orfeo zingt is het alsof de zon gaat schijnen en verdriet niet meer bestaat. Geen wonder dat hij zich onoverwinnelijk voelt. Geen wonder dat het mooiste meisje van de wereld, Eurydice, zijn vriendin is. Een stralend duo zijn ze. Het leven lacht hen toe, niets kan ze stoppen.

Tot opeens Eurydice sterft, gebeten door een giftige slang. Orfeo weigert het te geloven. In zijn leven sterft er niemand! En zeker Eurydice niet. Tot aan de onderwereld reist hij om haar terug te vinden. Als het moet zal hij de Dood betoveren met zijn zang. Maar is dat genoeg om haar weer mee te nemen?

Een acteur, een zangeres en een muzikant brengen samen de oudste opera van de wereld tot leven in een frisse, nieuwe versie voor kinderen vanaf 8 jaar. Spannend, grappig, ontroerend muziektheater en een uitnodigende kennismaking met opera.

In het kader van de Week van de Smaak wordt er na afloop gezellig samen gegeten in Herberg de Pol. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen meehelpen met het bereiden van deze maaltijd! Onder leiding van een chef-kok kunnen maximaal 25 kinderen helpen koken. De kookles start om 16.00 uur. De deelname is gratis; aanmelden door een mail te sturen naar info@diepenheim.nl is verplicht.

De entree van € 7,50 is inclusief deze maaltijd. Wanneer je voor dinsdag 13 november reserveert bent u verzekerd van een maaltijd. De  maaltijd vind na afloop plaats; de voorstelling duurt ongeveer een uur.

 

Gegevens

Evenement Categorieën:
,
Datum:
14 november 2018
Tijd:
17:00 - 18:00
Kosten:
€7,50
BESTEL KAARTEN

Organisator

Heerlijckheid Diepenheim
Telefoon:
0547-352122
E-mail:
info@diepenheim.nl
Site:
https://www.diepenheim.nl

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol
Raadhuisstraat 8
7478 AG  Diepenheim

+ Google Maps
Telefoon:
0547-352911
Site:
www.herbergdepol.nl