Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rondleiding tentoonstelling Kunstvereniging Diepenheim

Kunstvereniging Diepenheim: 

8 december 2019, 14:30 - 16:00

Evenement Navigatie

Kunstenaar Gerbrand Burger en artistiek leider Alexandra Landré van Kunstvereniging Diepenheim geven zondag 8 december een rondleiding door Unhide All; de eerste solotentoonstelling van Burger. De rondleiding begint om 15.00 uur, vanaf 14.30 uur word je met een kopje koffie of thee ontvangen in het hoofdgebouw van de Kunstvereniging.

De titel is ontleend aan digitale schetsprogramma’s waarin het commando “unhide all” de structuren en constructies achter digitale simulaties zichtbaar maakt. Digitale programma’s, de manipuleerbaarheid van het oppervlak en de kunstmatiheid van objecten zijn enkele van de vele inspiratiebronnen van de kunstenaar.

Kom de spectaculaire tentoonstelling zelf bekijken en krijg een exclusieve toelichting van de kunstenaar en curator zelf. De rondleiding is een gesprek waarbij er alle ruimte is om vragen te stellen en met elkaar van gedachten te wisselen.

Deelname aan de rondleiding is gratis, je betaalt alleen € 5,- voor de entree waarmee je tevens toegang hebt tot de internationale groepstentoonstelling Embodied Lines in Drawing Centre Diepenheim (geopend van 12.00 tot 16.00 uur). Museumjaarkaarthouders en leden van de Kunstvereniging mogen gratis naar binnen.

Gegevens

Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Datum:
8 december 2019
Tijd:
14:30 - 16:00

Organisator

Kunstvereniging Diepenheim
Telefoon:
0547-35 21 43
E-mail:
info@kunstvereniging.nl
Site:
https://www.kunstvereniging.nl

Locatie

Kunstvereniging Diepenheim
Grotestraat 17
7478AA  Diepenheim

+ Google Maps
Telefoon:
0547 35 21 43‬
Site:
http://www.kunstvereniging.nl