Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Politiek in de Pol met Hans Wiegel

Cultuurcentrum Herberg de Pol: 

14 oktober, 16:30 - 18:00

Toegang: €5

Evenement Navigatie

Hans Wiegel

VVD-prominent Hans Wiegel is komend najaar de eerste hoofdgast van het nieuwe seizoen van ‘Politiek in de Pol’ in het Twentse Diepenheim. Daarmee opent Wiegel op zondag 14 oktober 2018 het derde seizoen van de succesvolle politieke talkshow, die inmiddels landelijke bekendheid geniet. Ook in het seizoen 2018/2019 zijn weer elke maand Haagse en regionale politici te gast bij presentator Hans Verbeek in Herberg De Pol.

De nieuwe reeks van ‘Politiek in de Pol’ is gericht op de Provinciale Statenverkiezingen in 2019. Voormalig VVD-politicus Hans Wiegel was na een lange loopbaan in politiek Den Haag van 1982 tot 1994 Commissaris van de Koningin in de provincie Friesland. Ook de overige gasten in het nieuwe seizoen van ‘Politiek in de Pol’ hebben een achtergrond in de provinciale politiek.

Presentator Hans Verbeek is verheugd over de komst van Wiegel: ‘We probeerden al langer Hans Wiegel naar Diepenheim te halen. Ik ben blij dat het nu gelukt is, want hij kan bij uitstek het belang van de provincies uiteenzetten. Bovendien blijkt hij er ook nog steeds prikkelende meningen over de actuele Haagse politiek op na te houden.’

‘Politiek in de Pol’ is de maandelijkse politieke talkshow die de afgelopen twee jaar is uitgegroeid tot een groot succes. Te gast waren onder andere Henk Kamp (VVD), Sybrand Buma (CDA), Alexander Pechtold (D66) en Sharon Dijksma (PvdA).

De eerste aflevering van het derde seizoen van ‘Politiek in de Pol’ is op zondag 14 oktober 2018 om 17.00 uur in Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8 te Diepenheim.

Spannende Stamppot
Na deze editie van Politiek in de Pol wordt er om 18.00 uur Spannende Stamppot geserveerd in Herberg de Pol. Zoals de naam al aangeeft, betreft het hier een stamppot met een twist. Het dessert bestaat uit heerlijcke toetjes van de Cake Sisters geserveerd met een kopje koffie of thee. De kosten bedragen € 12,50 per persoon. U kunt tot een dag van te voren 12.00 uur.

Gegevens

Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Datum:
14 oktober
Tijd:
16:30 - 18:00
Kosten:
€5
BESTEL KAARTEN

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol
Raadhuisstraat 8
7478 AG  Diepenheim

+ Google Maps
Telefoon:
0547-352911
Website:
www.herbergdepol.nl