Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Politiek in de Pol: VS-special met Twan Huys UITVERKOCHT

Cultuurcentrum Herberg de Pol: 

4 oktober, 16:30 - 18:00

Toegang: €10

Evenement Navigatie

Let op: de toegangskaarten voor in de zaal zijn uitverkocht, maar de politieke talkshow is nu ook live, via de app GYG, te volgen!

Door de coronamaatregelen kan er maar een beperkt aantal bezoekers in de theaterzaal van Herberg de Pol worden toegelaten, waardoor de kaarten al snel uitverkocht waren. Om toch een zo groot mogelijk publiek te bedienen, is Herberg de Pol een samenwerking aangegaan met GYG Entertainment uit Goor. Dit entertainmentbureau heeft een applicatie ontwikkeld die onder meer tickets voor livestream-events aanbiedt. zijn nu voor € 5,- beschikbaar via de app GYG, te vinden in de App Store voor iOS en Android.

Download de app GYG voor iOS en Android via de link of QR-code in bovenstaande afbeelding. De ‘livestream-ticket’ voor Politiek in de Pol kost € 5,- en begint vanaf 16.30 uur. Ook via de app is het mogelijk om vragen te stellen of te reageren op het gesprek.


Het vijfde seizoen van Politiek in de Pol gaat van start met een VS-special. Te gast is Amerika-expert Twan Huys, die jarenlang correspondent in de VS is geweest. Presentator Hans Verbeek spreekt met hem over vier jaar Donald Trump in het Witte Huis en de kansen voor Joe Biden om de volgende president van Amerika te worden. Een maand voor de presidentsverkiezingen analyseert Twan Huys ook het verloop van de verkiezingscampagne.

Twan Huys was jarenlang correspondent in de VS, onder meer voor Nieuwsuur. Vier jaar geleden, toen hij ook te gast was bij Politiek in de Pol, verscheen het boek De Clintons, een dubbelbiografie over de levens van Bill en Hillary Clinton. Eerder schreef hij het boek Ik ben een New Yorker. In zijn meest recente boek Wandellust maakt hij wandelingen door Nederland. Momenteel is hij presentator van het tv-programma Buitenhof.

De 30e aflevering van Politiek in de Pol begint om 17.00 uur, het duo Frank & Heleen zorgt vanaf 16.30 uur voor de muziek, dit keer vooral Amerikaans repertoire. De column is van Paul Abels.

Let op! In verband met de corona-maatregelen is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vooraf reserveren is verplicht.


Politiek in de Pol is sinds 2016 de maandelijkse politieke talkshow in Herberg de Pol te Diepenheim, gepresenteerd door Hans Verbeek. Tot nu toe waren onder anderen te gast: Ank Bijleveld, Arie Slob, Pieter Heerma, Sybrand Buma, Rob Jetten, Alexander Pechtold. Lodewijk Asscher, Diederik Samsom, Sharon Dijksma, Henk Kamp, Han ten Broeke, Hans Wiegel, Ankie Broekers-Knol, Malik Azmani. Annie Schreijer-Pierik, Agnes Jongerius, alsmede een groot aantal provinciale en lokale politici. In het programma, dat ruim een uur duurt, zijn telkens landelijke en regionale of lokale politici te gast. Daarnaast is er een column en live-muziek, en krijgt het publiek in de zaal gelegenheid vragen te stellen.

Gegevens

Evenement Categorie:
Datum:
4 oktober
Tijd:
16:30 - 18:00
Kosten:
€10
BESTEL KAARTEN

Organisator

Herberg de Pol
Telefoon:
0547 352911
E-mail:
info@herbergdepol.nl
Site:
www.herbergdepol.nl

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol
Raadhuisstraat 8
7478 AG  Diepenheim

+ Google Maps
Telefoon:
0547-352911
Site:
www.herbergdepol.nl