Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Politiek in de Pol met Lodewijk Asscher

Cultuurcentrum Herberg de Pol: 

17 februari, 17:00 - 18:30

Toegang: €5

Evenement Navigatie

Lodewijk Asscher

PvdA-leider Lodewijk Asscher komt zondag 17 februari naar de 21e aflevering van Politiek in de Pol in Diepenheim. Ook te gast is Wybren Bakker, lijsttrekker van D66 in Overijssel bij de komende provinciale verkiezingen.

Politiek in de Pol is de maandelijkse politieke talkshow in het Twentse Diepenheim in de aanloop naar de verkiezingen voor Provinciale Staten in maart. In de voorgaande edities van Politiek in de Pol waren onder andere Rob Jetten (D66), Sybrand Buma (CDA) en Hans Wiegel (VVD) te gast.

Het is voor het eerst dat Lodewijk Asscher aanwezig is bij Politiek in de Pol. Asscher volgde in 2017 Diederik Samsom op als fractievoorzitter van de PvdA in de Tweede Kamer. Daarvoor was hij onder meer wethouder in Amsterdam en minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Ook te gast is Wybren Bakker uit Diepenveen. Hij is al lid van Provinciale Staten van Overijssel voor D66, waar hij zich bezighoudt met vraagstukken rond landbouw en natuur. Wybren Bakker is provinciaal lijsttrekker voor D66 bij de komende verkiezingen.

De vaste columniste Alexa Gratama is ook weer van de partij. Het saxofoonkwartet ‘Four Ladies Only’ verzorgt de muzikale omlijsting. Presentator is Hans Verbeek. Ook het publiek kan meedoen door bij de ingang eigen vragen op te geven.

De 21e aflevering van Politiek in de Pol is zondag 17 februari 2019 om 17.00 uur in Herberg de Pol aan de Raadhuisstraat 8 te Diepenheim. De muziek begint om 16.30 uur.
Kaarten kosten € 5,-.

NB: In een eerder verspreid persbericht was nog sprake van de komst van de Overijsselse PVV-lijsttrekker Erik Veltmeijer, maar hij heeft alsnog afgezegd.

Gegevens

Evenement Categorie:
Datum:
17 februari
Tijd:
17:00 - 18:30
Kosten:
€5
BESTEL KAARTEN

Organisator

Heerlijckheid Diepenheim
Telefoon:
0547-352122
E-mail:
info@diepenheim.nl
Website:
https://www.diepenheim.nl

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol
Raadhuisstraat 8
7478 AG  Diepenheim

+ Google Maps
Telefoon:
0547-352911
Website:
www.herbergdepol.nl