Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Politiek in de Pol met Ankie Broekers-Knol

Cultuurcentrum Herberg de Pol: 

17 maart, 17:00 - 18:30

Toegang: €5

Evenement Navigatie

Ankie Broekers-Knol

De voorzitter van de Eerste Kamer, Ankie Broekers-Knol, komt zondag 17 maart naar de 22e aflevering van de politieke talkshow Politiek in de Pol in Diepenheim. Ook te gast is Harry Broekhuijs, lijsttrekker van de SP in Overijssel bij de provinciale verkiezingen.

Ankie Broekers-Knol is vanaf 2001 lid van de VVD-fractie in de Eerste Kamer; sinds 2013 is zij ook de voorzitter van de Eerste Kamer. Het gesprek met haar gaat over de rol en de toekomst van de Eerste Kamer. De nieuwe Eerste Kamer wordt indirect gekozen via de Provinciale Staten, waarvan de verkiezingen in maart plaatsvinden. Ankie Broekers-Knol keert overigens niet terug in de Eerste Kamer omdat zij niet meer op de kieslijst staat van haar partij, de VVD.

Elke maand is ook een provinciaal lijsttrekker te gast in Politiek in de Pol. Deze keer is dat Harry Broekhuijs, lijsttrekker voor de SP bij de verkiezingen voor de Provinciale Staten van Overijssel.

‘Politiek in de Pol’ is de maandelijkse politieke talkshow in het Twentse Diepenheim in de aanloop naar de verkiezingen voor Provinciale Staten in maart. In de voorgaande edities van ‘Politiek in de Pol’ waren onder andere Lodewijk Asscher (PvdA), Rob Jetten (D66) en Sybrand Buma (CDA) te gast.

De vaste columniste Alexa Gratama is ook weer van de partij. ‘Jazz it Up’ verzorgt de muzikale omlijsting. Presentator is Hans Verbeek. Ook het publiek kan meedoen door bij de ingang eigen vragen op te geven.

De 22e aflevering van ‘Politiek in de Pol’ is zondag 17 maart 2019 om 17.00 uur in Herberg de Pol aan de Raadhuisstraat 8 te Diepenheim. De muziek begint om 16.30 uur. Kaarten kosten € 5,-.

Gegevens

Evenement Categorie:
Datum:
17 maart
Tijd:
17:00 - 18:30
Kosten:
€5
BESTEL KAARTEN

Organisator

Heerlijckheid Diepenheim
Telefoon:
0547-352122
E-mail:
info@diepenheim.nl
Website:
https://www.diepenheim.nl

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol
Raadhuisstraat 8
7478 AG  Diepenheim

+ Google Maps
Telefoon:
0547-352911
Website:
www.herbergdepol.nl