Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Politiek in de Pol met Agnes Jongerius en Han ten Broeke

Cultuurcentrum Herberg de Pol: 

12 mei, 17:00 - 18:30

Toegang: €5

Evenement Navigatie

Agnes Jongerius (PvdA) en Han ten Broeke (VVD) zijn te gast bij de 24e aflevering van Politiek in de Pol op zondag 12 mei in Diepenheim. Onderwerp van gesprek zijn de verkiezingen voor het Europees Parlement, anderhalve week later.

Agnes Jongerius staat na Frans Timmermans op de tweede plaats van de lijst van de PvdA voor de Europese verkiezingen. Zij is sinds 2014 Europarlementariër voor de PvdA. Daarvoor was zij van 2005 tot 2012 voorzitter van de vakcentrale FNV. Met haar spreken we over de PvdA en de Europese Unie.

Han ten Broeke, uit Ambt Delden, was tot vorig jaar Tweede Kamerlid voor de VVD en is sinds kort directeur van het The Hague Centre for Strategic Studies. Deze denktank geeft onder meer aan het kabinet adviezen over de internationale politiek. Ten Broeke is expert op het gebied van het buitenlands beleid. Hoe ziet hij de toekomst van de Europese Unie?

Politiek in de Pol is de maandelijkse politieke talkshow in Diepenheim, die in de afgelopen drie jaar is uitgegroeid tot een groot succes, waar landelijk bekende politici graag hun opwachting maken. Dit seizoen waren Hans Wiegel (VVD), Ank Bijleveld (CDA), Lodewijk Asscher (PvdA) en Rob Jetten (D66) te gast. De interviews, door presentator Hans Verbeek, worden afgewisseld met muziek en de column van Alexa Gratama. De muziek begint om 16.30 uur.

Gegevens

Evenement Categorie:
Datum:
12 mei
Tijd:
17:00 - 18:30
Kosten:
€5
BESTEL KAARTEN

Organisator

Heerlijckheid Diepenheim
Telefoon:
0547-352122
E-mail:
info@diepenheim.nl
Website:
https://www.diepenheim.nl

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol
Raadhuisstraat 8
7478 AG  Diepenheim

+ Google Maps
Telefoon:
0547-352911
Website:
www.herbergdepol.nl