Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Politiek in de Pol met o.a. Caroline van der Plas

Cultuurcentrum Herberg de Pol: 

17 oktober 2021, 17:00

Toegang: €10

Evenement Navigatie

Caroline van der Plas (BBB) bij Politiek in de Pol

De politiek leider van de BoerBurgerBeweging in de Tweede Kamer Caroline van der Plas is te gast in de volgende aflevering van Politiek in de Pol op zondag 17 oktober. Van der Plas is nu ruim een half jaar Kamerlid en staat graag, zoals zij het zelf noemt, met haar poten in de klei. Maar hoe houd je dat vol, als nieuw Kamerlid? Hoe voorkom je dat wordt meegezogen in de Haagse kolk? En wat kun je bereiken als eenvrouwsfractie?

De 31e aflevering van Politiek in de Pol is op zondag 17 oktober 2021 vanaf 17.00 uur in Herberg de Pol aan de Raadhuisstraat 8 in Diepenheim. Vanaf 16.30 uur is er live-muziek van de band No Country for Old Men. De column is van Paul Abels.

Het vijfde seizoen van Politiek in de Pol staat vooral in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen in maart volgend jaar. De komende maanden komen ook de (beoogd) lijsttrekkers van de politieke partijen uit Hof van Twente langs bij Politiek in de Pol. In de aflevering van 17 oktober zijn dat Marianne Hutten van de nieuwe politieke partij In Beweging en William Sanchez van Groen Links.

Politiek in de Pol is de maandelijkse politieke talkshow in Diepenheim, die gepresenteerd wordt door Hans Verbeek. In de afgelopen seizoenen waren onder anderen te gast: Henk Kamp, Ellen Nauta, Pieter Omtzigt, Ank Bijleveld, Han ten Broeke, Rob Jetten, Tjeerd de Groot, Pieter Heerma, Sybrand Buma, Alexander Pechtold, Lodewijk Asscher, Diederik Samsom, Sharon Dijksma, Arie Slob, Ankie Broekers-Knol, Agnes Jongerius, Hans Wiegel, Malik Azmani en Annie Schreijer-Pierik, alsmede een groot aantal provinciale en lokale politici. In het programma, dat ruim een uur duurt, zijn telkens landelijke, regionale en lokale politici te gast.

Let op! In verband met de corona-maatregelen vragen wij om het scannen van een corona-QR-code.

Gegevens

Datum:
17 oktober 2021
Tijd:
17:00
Kosten:
€10
Evenement Categorie:
BESTEL KAARTEN

Organisator

Herberg de Pol
Telefoon:
0547 352911
E-mail:
info@herbergdepol.nl
Site:
www.herbergdepol.nl

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol
Raadhuisstraat 8
7478 AG  Diepenheim

+ Google Maps
Telefoon:
0547-352911
Site:
www.herbergdepol.nl