Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Politiek in de Pol | Aflevering 30

Cultuurcentrum Herberg de Pol: 

19 september, 17:00

Toegang: €10

Evenement Navigatie

Henk Kamp en burgemeester Ellen Nauta zijn te gast in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Politiek in de Pol op zondag 19 september aanstaande. Hiermee keert de populaire politieke talkshow in Diepenheim na een afwezigheid van ruim een jaar weer terug. Met ex-minister Henk Kamp bespreekt presentator Hans Verbeek de voortgang van de formatie in Den Haag en de positie van Mark Rutte. Burgemeester Ellen Nauta blikt terug op een bewogen jaar, dat niet alleen gekenmerkt werd door corona, maar ook door de hack van het computersysteem van de gemeente Hof van Twente. Naast de interviews is er muziek, de maandelijkse column en is er ook voor het publiek gelegenheid vragen te stellen.

De 30e aflevering van Politiek in de Pol is op zondag 19 september 2021 vanaf 17.00 uur in Herberg de Pol aan de Raadhuisstraat 8 in Diepenheim. Vanaf 16.30 uur is er live-muziek.

Met deze editie gaat het vijfde seizoen van Politiek in de Pol van start, dat vooral in het teken staat van de gemeenteraadsverkiezingen in maart volgend jaar. De komende maanden komen ook de lijsttrekkers van de politieke partijen uit Hof van Twente langs bij Politiek in de Pol.

Politiek in de Pol is de maandelijkse politieke talkshow in Diepenheim, die gepresenteerd wordt door Hans Verbeek. In de afgelopen seizoenen waren onder anderen te gast: Pieter Omtzigt, Ank Bijleveld, Han ten Broeke, Rob Jetten, Tjeerd de Groot, Pieter Heerma, Sybrand Buma, Alexander Pechtold, Lodewijk Asscher, Diederik Samsom, Sharon Dijksma, Arie Slob, Ankie Broekers-Knol, Agnes Jongerius, Hans Wiegel, Malik Azmani en Annie Schreijer-Pierik, alsmede een groot aantal provinciale en lokale politici. In het programma, dat ruim een uur duurt, zijn telkens landelijke, regionale en lokale politici te gast.

Let op! In verband met de corona-maatregelen is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reserveren is verplicht via www.diepenheim.nl
Wij vragen bij de entree om een volledig vaccinatie-/herstelbewijs OF negatieve PCR-test van maximaal 72 uur oud te laten zien/scannen.

Gegevens

Datum:
19 september
Tijd:
17:00
Kosten:
€10
Evenement Categorie:
BESTEL KAARTEN

Organisator

Herberg de Pol
Telefoon:
0547 352911
E-mail:
info@herbergdepol.nl
Site:
www.herbergdepol.nl

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol
Raadhuisstraat 8
7478 AG  Diepenheim

+ Google Maps
Telefoon:
0547-352911
Site:
www.herbergdepol.nl