Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Politiek in de Pol met premier Mark Rutte – UITVERKOCHT

Cultuurcentrum Herberg de Pol: 

15 maart, 15:00 - 16:30

Toegang: €7,50

Evenement Navigatie

In verband met de nieuwe coronamaatregelen gaat dit evenement zondag 15 maart niet door.

Binnenkort meer informatie.


 

Premier Mark Rutte komt naar deze jubileumaflevering van Politiek in de Pol in Cultuurcentrum Herberg de Pol. Presentator Hans Verbeek spreekt met Mark Rutte over actuele onderwerpen en blikt met hem terug op tien jaar premierschap. Ook het publiek kan vragen stellen. Tevens te gast zijn kinderminister Luca Ripolli en de minister van Gehandicaptenzaken Rick Brink.

Luca Ripolli (16) uit Almelo is door het kabinet aangesteld als één van de twee kinderministers. Deze jonge bewindspersonen adviseren het kabinet over een aantal inhoudelijke thema’s om het beleid beter en kindvriendelijker te maken. Luca Ripolli gaat adviezen uitbrengen op het gebied van digitalisering.

Rick Brink (Hardenberg, 1985) is in juni 2019 door het publiek gekozen tot de allereerste minister van Gehandicaptenzaken van Nederland. Hij zet zich ervoor in om obstakels voor Nederlanders met een beperking weg te nemen. Tot eind vorig jaar was hij tevens voorzitter van de CDA-fractie in de gemeenteraad van Hardenberg.

De dertigste aflevering van Politiek in de Pol begint eerder op de zondagmiddag dan gebruikelijk: om 15.00 uur. De muziek van Duo Sanne & Frank begint om 14.30 uur. De column komt deze middag van Alexa Gratama.

Politiek in de Pol is sinds 2016 de maandelijkse politieke talkshow in Diepenheim, die gepresenteerd wordt door Hans Verbeek. Tot nu toe waren onder anderen te gast: Henk Kamp, Ank Bijleveld, Arie Slob, Ankie Broekers-Knol, Rob Jetten, Pieter Heerma, Lodewijk Asscher, Sybrand Buma, Alexander Pechtold, Diederik Samsom, Sharon Dijksma, Agnes Jongerius, Hans Wiegel, Han ten Broeke, Pieter Omtzigt, Tjeerd de Groot, Malik Azmani, Annie Schreijer-Pierik, alsmede een groot aantal provinciale en lokale politici.


UPDATE: Deze aflevering van Politiek in de Pol is UITVERKOCHT


Dit is de laatste aflevering van dit seizoen. Vanaf september 2020 start het vijfde seizoen van Politiek in de Pol.

Gegevens

Evenement Categorie:
Datum:
15 maart
Tijd:
15:00 - 16:30
Kosten:
€7,50
BESTEL KAARTEN

Organisator

Herberg de Pol
Telefoon:
0547 352911
E-mail:
info@herbergdepol.nl
Website:
www.herbergdepol.nl

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol
Raadhuisstraat 8
7478 AG  Diepenheim

+ Google Maps
Telefoon:
0547-352911
Website:
www.herbergdepol.nl