Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Politiek in de Pol: Klimaat-special met o.a. Rob Jetten

Cultuurcentrum Herberg de Pol: 

19 januari, 17:00 - 18:00

Toegang: €5

Evenement Navigatie

D66-leider Rob Jetten komt zondag 19 januari naar de 28e aflevering van Politiek in de Pol. Op één dag na is het dan precies een jaar geleden dat Jetten voor het eerst te gast was in de actuele politieke talkshow in Diepenheim.

Toen kwamen onder meer zijn nieuwe functie van fractievoorzitter – in oktober 2018 nam hij het stokje van Alexander Pechtold over – en de Provinciale Statenverkiezingen van 2019 aan bod. Een jaar later zal er even teruggeblikt worden op zijn eerste jaar als leider, maar ook vooruitgekeken worden. Hoe staat D66 er nu voor? Heeft de partij een goede koers te pakken op het gebied van klimaat, energie, landbouw en natuur? En wat zijn zijn eigen ambities in Den Haag?

Ook te gast is Louis Koopman, VVD-wethouder in Haaksbergen en tevens voorzitter van de Regionale Energie Strategie in Twente. Hij moet het proces rond de energietransitie in Twente in goede banen leiden. Twente is de enige regio in Nederland waar nog geen windmolens staan. Kan dat zo blijven? En wat zijn de alternatieven? In april moet er een plan liggen. Bij Politiek in de Pol komt Louis Koopman vertellen hoe het ermee staat.

Ook het publiek kan vragen stellen. De columnist is deze middag schrijver Paul Abels. De overige gasten en muziek zullen binnenkort bekend worden gemaakt. Politiek in de Pol begint om 17.00 uur, de muziek speelt vanaf 16.30 uur.

Politiek in de Pol is de maandelijkse politieke talkshow in Diepenheim, gepresenteerd door Hans Verbeek. Tot nu toe waren onder anderen te gast: Pieter Heerma, Lodewijk Asscher, Ank Bijleveld, Arie Slob, Henk Kamp, Alexander Pechtold, Sybrand Buma, Han ten Broeke, Pieter Omtzigt, Diederik Samsom, Sharon Dijksma, Hans Wiegel, Ankie Broekers-Knol, Malik Azmani, Annie Schreijer-Pierik, Agnes Jongerius, alsmede een groot aantal provinciale en lokale politici.

Volgende edities van Politiek in de Pol:

Gegevens

Evenement Categorie:
Datum:
19 januari
Tijd:
17:00 - 18:00
Kosten:
€5
BESTEL KAARTEN

Organisator

Heerlijckheid Diepenheim
Telefoon:
0547-352122
E-mail:
info@diepenheim.nl
Site:
https://www.diepenheim.nl

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol
Raadhuisstraat 8
7478 AG  Diepenheim

+ Google Maps
Telefoon:
0547-352911
Site:
www.herbergdepol.nl