Selecteer een pagina
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Politiek in de Pol

Cultuurcentrum Herberg de Pol: 

6 november 2022, 17:00 - 18:00

Toegang: €10,

Evenement Navigatie

Politiek in de Pol-37: VS-special met Twan Huys

De 37e aflevering van Politiek in de Pol op zondag 6 november in Diepenheim is geheel gewijd aan de tussentijdse verkiezingen in de Verenigde Staten. Te gast is dan Amerika-expert Twan Huys.
Presentator Hans Verbeek spreekt met hem over de midterm-verkiezingen, die twee dagen later in de VS worden gehouden. Lukt het de Democraten van president Biden de meerderheid in het Huis van Afgevaardigden te behouden? En hoe groot is de macht nog van Trump bij de Republikeinen? Ook analyseert Twan Huys het verloop van de verkiezingscampagne.

Twan Huys was jarenlang correspondent in de VS, onder meer voor Nieuwsuur. Hij schreef de boeken De Clintons, over Bill en Hillary Clinton, en Ik ben een New Yorker. In zijn meest recente boek Wandellust maakt hij wandelingen door Nederland. Momenteel is hij presentator van de tv-programma’s Buitenhof en College Tour.

De 37e aflevering van Politiek in de Pol met Twan Huys op zondag 6 november 2022 begint om 17:00 uur in Herberg de Pol aan de Raadhuisstraat 8 in Diepenheim. De muziek van Groundhog begint om 16.30 uur. De column is van Paul Abels.

Aansluitend is er de mogelijkheid om te genieten van een heerlijke pure maaltijd. De Pollepel serveert dan een Amerikaans menu, passend bij de VS-special van Politiek in de Pol. Kaarten voor beide evenementen zijn te reserveren via www.diepenheim.nl.

Politiek in de Pol is de maandelijkse (en landelijk nog de enige onafhankelijke en onpartijdige) politieke talkshow Herberg de Pol in Diepenheim, die is uitgegroeid tot een groot succes. In het programma zijn telkens landelijke en regionale of lokale politici te gast. Daarnaast is er een column en live-muziek, en is er ook voor de zaal gelegenheid vragen te stellen.

De afgelopen jaren waren onder andere te gast:
Rob Jetten, Pieter Heerma, Laurens Dassen, Caroline van der Plas, Pieter Omtzigt, Thom van Campen, Tjeerd de Groot, Henk Kamp, Lodewijk Asscher, Sharon Dijksma, Ank Bijleveld, Alexander Pechtold, Arie Slob, Han ten Broeke, Ankie Broekers-Knol, Hans Wiegel, Lilianne Ploumen, Diederik Samsom, Agnes Jongerius, Malik Azmani, Annie Schreijer-Pierik, Andries Heidema, Ellen Nauta, Twan Huys, Ron Fresen, alsmede een groot aantal provinciale en lokale politici.

Gegevens

Datum:
6 november 2022
Tijd:
17:00 - 18:00
Kosten:
€10,
Evenement Tags:
,
BESTEL KAARTEN

Organisator

Herberg de Pol
Telefoon:
0547 352911
E-mail:
info@herbergdepol.nl
Site:
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol
Raadhuisstraat 8
7478 AG  Diepenheim

+ Google Maps
Telefoon:
0547-352911
Site:
Bekijk de site van Locatie