Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online Krieties 2020 – UITVERKOCHT

Cultuurcentrum Herberg de Pol: 

27 september 2020, 11:00 - 12:30

Toegang: €5

Evenement Navigatie

Corona of niet, de leden van Krieties horen en zien alles. Normaliter delen ze hun opmerkelijke bevindingen van alle gebeurtenissen in Diepenheim en omstreken op de zondagmorgen van de Schuttersfeesten. Maar helaas, hét feest van het jaar kan niet doorgaan. Maar! Krieties heeft niet stilgezeten en zal op zondagmorgen 27 september wél van zich laten horen. De speciale online editie wordt uitgezonden op het witte doek van Herberg de Pol.

Ze hebben betrouwbare bronnen en niets blijft onopgemerkt. Kom samen met je vrienden, buren en familie kijken en luisteren naar het kritische cabaret vol verrassingen!

Bestel hier je kaartjes à € 5,-, dit is natuurlijk inclusief een kopje koffie en een lekkere plak krentenwegge. Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen, maar moeten wel een kaartje bestellen in verband met het aantal plaatsen.

Wacht niet te lang met bestellen, want we kunnen nog niet de volledige capaciteit van de zaal gebruiken, dus vol is vol!

Gegevens

Evenement Categorieën:
,
Datum:
27 september 2020
Tijd:
11:00 - 12:30
Kosten:
€5
http://www.diepenheim.nl/tickets/?event_id=77919&p_id=96363" class="et_pb_more_button et_pb_button et_pb_button_one et_pb_custom_button_icon" data-icon="$">BESTEL KAARTEN

Organisator

Krieties

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol
Raadhuisstraat 8
7478 AG  Diepenheim

+ Google Maps
Telefoon:
0547-352911
Site:
www.herbergdepol.nl