Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Luuk Brantjes – L O N E

Heimland locatie: Herberg de Pol: 

12 augustus 2021, 14:00 - 14:30

Toegang: €7,50

Evenement Navigatie

Solo teeterboard performance!
Luuk Brantjes geldt als dé nieuwe belofte in het circustheater. Wie in zijn uppie de teeterboard beheerst, en om magistrale wijze bespeelt, steekt inderdaad met zijn hoofd boven het maaiveld uit.

LONE is een abstract solo-circusstuk dat de dunne lijn tussen alleen en eenzaam uitbeeldt. Het is een eerbetoon aan het alleen zijn, aan het inventieve zelf, aan het zelf dat zich prettig voelt om alleen te zijn. In een samenleving waar we constant verbonden zijn, we zijn bang geworden om alleen te zijn.

We hebben alleen zijn geassocieerd met eenzaam. Alleen zijn wordt afgekeurd. In zijn show wil Luuk het zelf herinneren dat hij alleen kan zijn en de vreugde, schoonheid en rust tonen die daarmee gepaard gaan. Een discipline die veel kracht en kracht bevat en toch de mogelijkheid heeft om die kracht te kanaliseren naar een staat van gewichtloosheid.

Met de combinatie van een wipplank, Luuk zelf en een innovatieve structuur, verbreedt Luuk de grenzen van wat wipplank is en kan zijn. Zijn discipline gebruiken om niet alleen de virtuoze figuren te laten zien die erbij horen, maar het ook gebruiken voor expressie en dialoog.

Gegevens

Datum:
12 augustus 2021
Tijd:
14:00 - 14:30
Kosten:
€7,50
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,
BESTEL KAARTEN

Organisator

heimland

Locatie

Heimland locatie: Herberg de Pol
Raadhuisstraat 8 Diepenheim

+ Google Maps