Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Local Heroes inn de Pol

Cultuurcentrum Herberg de Pol: 

25 januari, 20:00 - 23:45

Toegang: €10

Evenement Navigatie

Wees welkom op hét muzikale spektakel van Diepenheim. Local Heroes inn de Pol is één groot muzikaal feest met talentvolle artiesten uit Diepenheim en de omgeving.

Om 20.00 uur trappen de muzikanten van Blue Jays uit het naburige Hengevelde af. Na hun optreden op Garden Songs gevolgd door Liedjes in de Herberg kennen zij inmiddels de weg naar het Cultuurcentrum. Vijf dames, twee heren en een scala aan (semi-)akoestische instrumenten. Samen goed voor een fijne start vol country, rock en americana covers uit de jaren ’70 tot nu. Dat de leden van Blue Jays al ruim twintig jaar muziek maken met elkaar is te merken op het podium. Laat je verrassen en waan je voor even in Nashville.

Om 21.30 uur volgt HET uit Goor. Zoals ze zichzelf omschrijven: “een bandje met oude muzikanten in spé”. Op geheel eigen wijze, brengen ze nummers uit de jaren ’60 en ’70, maar ook Nederlandstalige nummers van alle tijden ten gehore. De bandleden Hein, Ernst, Antonio, Laura en Marlin delen de passie voor zingen en muziek maken, het liefst met de gitaar, banjo, mandoline, dwarsfluit en mondharmonica. Geniet, dans, swing en zing mee!

Om 23.00 uur is het de beurt aan Around 69, zij leveren old school Rock ’n Roll uit de fifties, sixties en seventies. Haal jeugdherinneringen op met onder meer Chuck Berry, de Rolling Stones, The Beatles en Johnny Cash.

Tussentijds en nadien zorgt het dj-duo Tommas en Joost voor de muziek.

Gegevens

Evenement Categorie:
Datum:
25 januari
Tijd:
20:00 - 23:45
Kosten:
€10
BESTEL KAARTEN

Organisator

Heerlijckheid Diepenheim
Telefoon:
0547-352122
E-mail:
info@diepenheim.nl
Website:
https://www.diepenheim.nl

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol
Raadhuisstraat 8
7478 AG  Diepenheim

+ Google Maps
Telefoon:
0547-352911
Website:
www.herbergdepol.nl