Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Literair in de Pol – Peter Buwalda

Cultuurcentrum Herberg de Pol: 

21 maart, 20:00 - 22:00

Toegang: €12,50

Evenement Navigatie

Na lang wachten kwam op 5 maart de nieuwe roman van Peter Buwalda uit: Otmars Zonen. Het is de opening van een trilogie die in de komende jaren compleet zal worden. Een goede reden om deze schrijver te verwelkomen in Herberg de Pol.

De Nederlandse schrijver en columnist Peter Buwalda debuteerde in 2010 met de roman Bonita Avenue. Hiermee won hij vijf literaire prijzen, waaronder Academica Debutantenprijs en de Anton Wachterprijs voor beste debuutroman. Hij verkocht ruim 350.000 exemplaren en mocht wereldwijde lof ontvangen. Er werd vervolgens ook reikhalzend uitgekeken naar zijn nieuwe roman, Otmars Zonen. Deze zou in september 2018 verschijnen, maar Buwalda had meer tijd nodig om ‘het complexe werk’ te voltooien, waardoor het uitgesteld is naar 5 maart van dit jaar.

In Literair in de Pol zal Theo Hakkert onder meer zijn tweede roman, de eerste van een komende trilogie, met hem bespreken. De volgende delen ‘De jaknikker’ en ‘Hysteria siberiana’ zullen telkens twee jaar na elkaar verschijnen. In deze trilogie onderzoekt de schrijver de voetangels van familiebanden, seksualiteit en ambitie, en wat het betekent om dit alles te ontberen.

Wanneer u kaartjes bestelt voor drie van de vijf aanstaande literaire avonden: Nico Dijkshoorn (1 maart), Peter Buwalda (21 maart), Deeps Leesfeest (26 maart), Jan Siebelink (26 april) en Adriaan van Dis & Ghayath Almadhoun (5 april), schuift u gratis aan bij de Spannende Stamppot op 26 maart of bij de Heerlijcke Moaltied op 5 april. In Herberg de Pol, om 18.00 uur, voorafgaand aan het Deeps Leesfeest of Adriaan van Dis & Ghayath Almadhoun.

Gegevens

Evenement Categorie:
Datum:
21 maart
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€12,50
BESTEL KAARTEN

Organisator

Heerlijckheid Diepenheim
Telefoon:
0547-352122
E-mail:
info@diepenheim.nl
Website:
https://www.diepenheim.nl

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol
Raadhuisstraat 8
7478 AG  Diepenheim

+ Google Maps
Telefoon:
0547-352911
Website:
www.herbergdepol.nl