Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Literair in de Pol met Jan Siebelink

Cultuurcentrum Herberg de Pol: 

25 april, 20:00 - 22:00

Toegang: €12,50

Evenement Navigatie

Jan Siebelink te gast in Literair in de Pol

Jan Siebelink is te gast in deze editie van Literair in de Pol. De 80-jarige Siebelink is bij het grote publiek voornamelijk bekend van zijn roman ‘Knielen op een bed Violen’, maar schreef meer dan vijfentwintig romans. Sieblink wordt in Herberg de Pol geïnterviewd door journalist Theo Hakkert en voor het publiek is er gelegenheid tot vragen stellen.

In zijn romans en verhalen gaat het altijd om gewone mensen, maar door intens licht op hen te laten vallen, komen ze los van de werkelijkheid en worden tot raadselachtige personages. Literatuur, volgens Siebelink, hoort mensen bijzonder te maken.

De grote roman in de carrière van Siebelink is geïnspireerd op zijn jeugdjaren in Velp: Knielen op een bed violen (2005). Met dat laatste boek bereikte Siebelink een ongekend groot publiek van een half miljoen lezers, en geheel terecht kreeg hij de AKO Literatuurprijs en nominaties voor de Libris Literatuurprijs en de NS Publieksprijs. In september 2017 zag zijn meest recente roman De buurjongen het licht, een magnifiek portret van de buurjongen van de familie Sievez, Henk Wielheesen.

Gegevens

Evenement Categorie:
Datum:
25 april
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€12,50
BESTEL KAARTEN

Organisator

Heerlijckheid Diepenheim
Telefoon:
0547-352122
E-mail:
info@diepenheim.nl
Website:
https://www.diepenheim.nl

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol
Raadhuisstraat 8
7478 AG  Diepenheim

+ Google Maps
Telefoon:
0547-352911
Website:
www.herbergdepol.nl