Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Liedjes in de Herberg

Cultuurcentrum Herberg de Pol: 

12 mei 2019, 16:00 - 18:00

Evenement Navigatie

Elke tweede zondag van de maand vindt Liedjes in de Herberg plaats. Aan het einde van de zondagmiddag spelen twee talenten na elkaar muziek. Een zondagmiddag bij Liedjes in de Herberg is ontspannen luisteren naar de klanken van livemuziek, onder het genot van een drankje in het sfeervol ingerichte café van Herberg de Pol. En het gemoedelijke Liedjes in de Herberg is nog gratis te bezoeken ook!

Deze editie treden Hans Elzinga en Ruben Schaap op. Hans Elzinga maakt avontuurlijke gitaarmuziek aangevuld met fluit. Zoals hij zelf zegt: “Soms hemels, dan weer aards. Heel stilletjes, maar ook heftig. Om te bewegen en om bij weg te dromen. Maar altijd heel erg Hans.” Het belooft een kleine act met een groot(s) geluid.

Ruben Schaap stapte twee jaar geleden over naar Nederlandstalige muziek, en met succes. Zijn nieuwste release ZOET is sinds 1 maart te beluisteren op Spotify. De EP is onder meer opgenomen in de playlist ‘Je Moerstaal’, het gaat over drank, liefde en zijn beste vrienden. De 25-jarige singer-songwriter bracht vier jaar geleden zijn eerste EP uit, waarna hij onder meer werd gevraagd voor optredens bij 3FM en in het Gelredome. Deze zondag komt hij met zijn gitaar naar de intieme setting in Diepenheim.

Gegevens

Evenement Categorieën:
,
Datum:
12 mei 2019
Tijd:
16:00 - 18:00

Organisator

Heerlijckheid Diepenheim
Telefoon:
0547-352122
E-mail:
info@diepenheim.nl
Website:
https://www.diepenheim.nl

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol
Raadhuisstraat 8
7478 AG  Diepenheim

+ Google Maps
Telefoon:
0547-352911
Website:
www.herbergdepol.nl