Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Liedjes in de Herberg • goes Deep’n

Cultuurcentrum Herberg de Pol: 

13 maart, 16:00 - 17:00

Toegang: €5

Evenement Navigatie

Ik ben Merlijn DeWasme: een autodidact in meerdere instrumenten en het opnemen en produceren van mijn eigen nummers. Ik doe alles zelf, van schrijven tot uitbrengen. Deze tekst is daarom ook door mij geschreven.

Ik luister en maak allerlei muziek. Van een hiphop plaat kan ik net zo genieten als van een rock nummer. In mijn solo optredens speel ik voornamelijk ballads naar eigen hand en hier en daar een cover. Ik speel ook in een band genaamd Treadle. Hiermee maak ik een soort 90s rock met natuurlijk allerlei invloeden van alles wat ik zelf luister. Ik kom uit Diepenheim, een kunstdorp in Twente. Dit heeft m’n smaak en voorkeur zeker beïnvloed. Er zijn namelijk veel bands en muzikanten in Diepenheim tegen wie ik opkijk. Ik timmer hard aan de weg en wil overal spelen waar ik kan.

 

 

Ik ben Riko Groot Hulze, muzikant uit Diepenheim. Geïnspireerd door Blues, Southern rock en Country. Op jonge leeftijd begonnen met gitaar spelen en opgegroeid met alles wat mijn vader luisterde, voornamelijk Status Quo. Ik kom uit 1999 maar dat merk ik niet, inmiddels ligt mijn passie bij The Allman Brothers Band!
Ook is Colter Wall een grote inspiratie ook omdat hij maar 4 jaar van mij verschild, dus zijn nummers zitten ook in mijn repertoire.

De twee acts zullen elk ongeveer 45 minuten zingen in de gezellig klaar gezette feestzaal van Herberg de Pol.

Gegevens

Datum:
13 maart
Tijd:
16:00 - 17:00
Kosten:
€5
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
BESTEL KAARTEN

Organisator

Herberg de Pol
Telefoon:
0547 352911
E-mail:
info@herbergdepol.nl
Site:
www.herbergdepol.nl

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol
Raadhuisstraat 8
7478 AG  Diepenheim

+ Google Maps
Telefoon:
0547-352911
Site:
www.herbergdepol.nl