Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Liedjes in de Herberg

Cultuurcentrum Herberg de Pol: 

10 november 2019, 16:00 - 18:00

Evenement Navigatie

Kom op de tweede zondag van de maand in Herberg de Pol gratis genieten van Liedjes in de Herberg. Aan het einde van de zondagmiddag klinkt er livemuziek van twee muzikale talenten. Een zondagmiddag bij Liedjes in de Herberg is heerlijk ontspannen luisteren in de sfeervolle, intieme setting van het café. Ga lekker zitten, laat je wat fris in het glas inschenken of neem juist een lekkere warme kop en geniet.

De tweede sessie van Liedjes in de Herberg van dit seizoen presenteert een verrassende combinatie van singer-songwriters. In het café spelen de 22-jarige Laura Auer-Grumbach, artiestennaam: Lauringer, en de 60-jarige Roland Verstappen. Met een jong, aanstormend talent en een – zoals hij zelf zegt – oude rot in het vak, belooft het een muzikaal interessante middag te worden.

Lauringer
Ze combineert de authenticiteit van een huisgemaakte singer-songwriter met de toegankelijkheid van popmuziek. De van oorsprong Oostenrijkse zangeres zingt over dromerige ontmoetingen en melancholische momenten. Haar nieuwste single kwam vorige maand uit: Pen Friends, beluister het nu om alvast in de stemming te komen.

Roland Verstappen
“OVEREIND” heet het nieuwste album van Roland Verstappen dat dit jaar uitkwam; een weloverwogen naam om de luisteraars te laten weten dat hij na 35 jaar ervaring in de muziek nog steeds overeind staat. Hij speelde op festivals, op televisie en in diverse grote theaters, maar zondag 10 november zingt en speelt hij in de intieme setting van Herberg de Pol.

Gegevens

Evenement Categorie:
Datum:
10 november 2019
Tijd:
16:00 - 18:00

Organisator

Heerlijckheid Diepenheim
Telefoon:
0547-352122
E-mail:
info@diepenheim.nl
Website:
https://www.diepenheim.nl

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol
Raadhuisstraat 8
7478 AG  Diepenheim

+ Google Maps
Telefoon:
0547-352911
Website:
www.herbergdepol.nl