Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Liedjes in de Herberg

Cultuurcentrum Herberg de Pol: 

13 oktober 2019, 16:00 - 18:00

Evenement Navigatie

Kom iedere tweede zondag van de maand genieten van Liedjes in de Herberg. Aan het einde van de zondagmiddag klinkt de livemuziek van twee muzikale talenten. Een zondagmiddag bij Liedjes in de Herberg is heerlijk ontspannen luisteren in de sfeervolle, intieme setting van het café. Ga lekker zitten, laat je een lekker drankje inschenken en geniet.

De eerste editie van dit seizoen klinken Blue Jays en Henk Boogaard.

Blue Jays

Ze brachten de sfeer er goed in op het plein voor Herberg de Pol tijdens Garden Songs 2019, en dat smaakte natuurlijk naar meer. Vijf dames en één heer, een gitaar, een piano en een ukelele; samen goed voor country, folk en americana covers van de jaren ’70 tot nu. Van The Eagles tot The Common Linnets. De leden van Blue Jays uit Hengevelde maken al twintig jaar muziek met elkaar en dat hoor je.

Bron video: Wegdamnieuws

Henk Bogaard
Hij schrijft Nederlandstalige liedjes en andere poëtische tekstvormen, zoals gedichten, korte verhalen, one-liners,  mono- en dialogen over dat wat hem raakt, opvalt, bezighoudt, of hem zomaar te binnen schiet. De teksten van Henk Boogaard zijn cabaretesk van aard en gaan, omdat hij ooit een tijdlang een groente- en fruitrijk dieet heeft gevolgd, vaak over voedsel. Daarnaast komen ook onderwerpen als dieren, kleine ongemakken, over hoe men onderling placht en tracht te communiceren en andere herkenbare zaken uit het leven ruim aan bod. Bij het vertolken van zijn eigen luisterliedjes begeleidt hij zichzelf op een akoestische Spaanse gitaar.

Het gemoedelijke Liedjes in de Herberg is altijd gratis te bezoeken!

Foto: Blue Jays, Saskia Wolbers

Gegevens

Evenement Categorie:
Datum:
13 oktober 2019
Tijd:
16:00 - 18:00

Organisator

Heerlijckheid Diepenheim
Telefoon:
0547-352122
E-mail:
info@diepenheim.nl
Website:
https://www.diepenheim.nl

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol
Raadhuisstraat 8
7478 AG  Diepenheim

+ Google Maps
Telefoon:
0547-352911
Website:
www.herbergdepol.nl