Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Liedjes in de Herberg

Cultuurcentrum Herberg de Pol: 

14 oktober 2018, 16:00 - 18:00

Toegang: Gratis

Evenement Navigatie

Na de succesvolle tweede editie van de Gardensongs geen genoeg van nieuwe, vaak nog onbekende, namen of juist nieuwsgierig naar nog meer talent? Kom dan naar Liedjes in de Herberg! Maandelijks krijgen twee talenten een podium in de intieme, gezellige setting van het café in Herberg de Pol in Diepenheim. Merle Jolijn en Scott & Young trappen op zondag 14 oktober seizoen 2018/2019 af!

Merle Jolijn (Kuiper) komt uit Hengevelde, maar was daar de laatste jaren weinig te vinden. Ze reisde twee jaar lang als straatmuzikant door Azië en Australië met haar gitaar en rauwe stem. Nu is ze terug in Nederland en laat zij ook hier mensen genieten van haar covers en eigen nummers. Merle Jolijn speelt een mengeling van country, rock ’n roll en beetje blues.

Scott & Young zijn twee stemmen die klinken als één: de chemie tussen Scott & Yung is onmiskenbaar. Muziek die betovert, je meevoert en de tijd eventjes laat stilstaan. De twee singer-songwriters schrijven pure, eigenzinnige luisterliedjes over de liefde en het leven. Tweestemmig met één gitaar zingen zij poëtische teksten die moeiteloos tot de verbeelding van de luisteraar spreken.

 

Gegevens

Evenement Categorieën:
,
Datum:
14 oktober 2018
Tijd:
16:00 - 18:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol
Raadhuisstraat 8
7478 AG  Diepenheim

+ Google Maps
Telefoon:
0547-352911
Site:
www.herbergdepol.nl