Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Liedjes in de Herberg

Cultuurcentrum Herberg de Pol: 

10 februari, 16:00 - 18:00

Toegang: Gratis

Evenement Navigatie

KRAA

Liedjes in de Herberg staan op 10 februari in het teken van KRAA en Acoustic Sun.

KRAA sorteert haar innerlijke dialogen op poëtisch abstracte wijze.Het muzikaal ondersteunen en prikkelen van de geestelijke groei en de zoektocht naar evenwicht. De luisteraar komt heel dichtbij en maakt deel uit van vraagstukken die ze niet langer kan vasthouden.

Nederlandstalige liedjes en teksten vertellen het verhaal van KRAA met betrekking tot angst, afscheid, aandacht en acceptatie. Haar kracht zit in de kwetsbaarheid en diversiteit. Niet gemakkelijk te bespreken thema’s komen aan het licht, waar ze aandacht aan geeft in een vorm van abstractie gemengd met pure emotie. Tekst speelt een dragende rol, wat eenheid schept in de verschillende muziekstijlen die voorbijkomen.

‘Al het mooie, kwetsende, frustrerende, liefhebbende, schone en tijdloze dat ik ervaar verwerk ik door middel van tekst en melodie. Woorden symboliseren het contact tussen geest en hart, maar vaak is het juist de stilte in harmonie die mijn innerlijke dialogen doen verzachten. Zo kom ik weer wat verder vooruit. Ga je mee?

Acoustic Sun is een muzikaal popduo bestaande uit Emmy van Boven (zang/piano) & Lieke van der Zon (zang/gitaar). De meiden hebben een enorme muzikale klik als het gaat om songwriting. Zo hebben zij afgelopen jaar al hun eerste EP ‘Acoustic Sun’ uitgebracht met een release show in Hedon Zwolle. Op dit moment zijn ze bezig met het schrijven van nieuw repertoire.

Liedjes in de Herberg vindt plaats op:

  • zo 10 maart
  • zo 14 april
  • zo 12 mei

Gegevens

Evenement Categorieën:
,
Datum:
10 februari
Tijd:
16:00 - 18:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol
Raadhuisstraat 8
7478 AG  Diepenheim

+ Google Maps
Telefoon:
0547-352911
Website:
www.herbergdepol.nl