Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Liedjes in de Herberg

Cultuurcentrum Herberg de Pol: 

13 januari, 16:00 - 18:00

Toegang: Gratis

Evenement Navigatie

Marise den Bakker - Liedjes in de Herberg

Marise den Bakker en Etan Huijs trappen op zondag 13 januari Liedjes in de Herberg in 2019 af. Elke maand krijgen twee talenten een podium in de intieme, gezellige setting van het café in Herberg de Pol in Diepenheim.

Marise den Bakker (17) uit Baak studeert aan de Herman Brood Academie en voelt zich hier als een vis in het water. Als jonge singer-songwriter schrijft Marise luisterliedjes in het Nederlands en in het Engels. Haar stem wordt als warm, krachtig en zuiver betitelt. Met een juiste tekstbeleving en sterke podium performance weet zij een lied bij de luisteraar doen binnen komen. In Herberg de Pol laat zij een aantal van de nummers horen die ook op haar EP/CD komen te staan.

Singer-songwriter Etan Huijs is een muzikale levensgenieter. Zijn album The Battle Of Everything uit 2016 leverde hem maar liefst 128 optredens én airplay op Radio 2 op. In de zomer van 2018 verscheen zijn nieuwe album The Secret Us. Hierin verdiepte Huijs zichzelf zowel muzikaal als tekstueel met een rijker instrumentarium van blazers en strijkers en streng geselecteerde muzikanten. Het is een plaat over wie we diep van binnen werkelijk zijn, over handelen zonder de verwachtingen van anderen.
Etan Huijs schrijft intrigerende, subtiele songs, recht uit het hart en op het snijvlak van folk en country. Melancholie ligt altijd op de loer en soms versnelt hij het tempo, maar de schoonheid van de melodie is er altijd. Logisch, want al zijn gehele carrière laat Etan zich beïnvloeden en inspireren door de oude meesters, de grootheden die een stempel drukten op het muzikale landschap.

Liedjes in de Herberg vindt plaats op:

  • zo 10 februari
  • zo 10 maart
  • zo 14 april
  • zo 12 mei

Gegevens

Evenement Categorieën:
,
Datum:
13 januari
Tijd:
16:00 - 18:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol
Raadhuisstraat 8
7478 AG  Diepenheim

+ Google Maps
Telefoon:
0547-352911
Website:
www.herbergdepol.nl