Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Liedjes in de Herberg: Ellen Tackenkamp en Arkae

Cultuurcentrum Herberg de Pol: 

12 januari, 16:00 - 18:00

Evenement Navigatie

Kom op de tweede zondag van de maand genieten van Liedjes in de Herberg. Aan het einde van de zondagmiddag klinkt de livemuziek van twee muzikale talenten. Ditmaal zijn dat Ellen Tackenkamp en Arkae. Een zondagmiddag bij Liedjes in de Herberg is heerlijk ontspannen luisteren in de sfeervolle, intieme setting van het café. Ga lekker zitten, laat je wat fris in het glas inschenken of neem juist een lekkere warme kop en geniet.

Ellen Tackenkamp, geboren in de Achterhoek, begon haar muzikale carrière in de straten van Dublin, waar ze met haar lievelingsnummers van haar grote helden; zoals Neil Young, Joni Mitchell en Bob Dylan, de regenachtige straten van een zonnestraaltje voor zag. Terug in Nederland studeerde ze jazz aan het conservatorium van Amsterdam, waar ze kennis maakte met de grote songwriters uit The Great American Songbook. In het voorjaar van 2019 bracht ze haar soloalbum “Letters” uit.
Haar liedjes zijn persoonlijk en ontwapenend. Ze neemt je mee op een reis door het menselijke bestaan; in een afwisselend programma, waarin ze ook songs van haar collega’s en helden ten gehore brengt.

Arkae was afgelopen jaar te horen op het Diepenheimse muziekfestival Garden Songs. Deze zondag komt hij met zijn gitaar weer terug naar ’t Stedeke, voor een intiem concert. Met de akoestische gitaar als zijn vriend, zet Arkae een geluid neer dat misschien wel het beste in de indie-folk past. De luisteraar wordt uitgedaagd om de wereld net even van een andere kant te bekijken en wordt tegelijkertijd meegenomen in alle verhalen die de zanger te vertellen heeft. Arkae is geïnspireerd door artiesten zoals Ezra Koenig, Thom Yorke of Win Butler (Vampire Weekend, Radiohead, Arcade Fire).

Het gemoedelijke Liedjes in de Herberg is altijd gratis te bezoeken!

Gegevens

Evenement Categorie:
Datum:
12 januari
Tijd:
16:00 - 18:00

Organisator

Heerlijckheid Diepenheim
Telefoon:
0547-352122
E-mail:
info@diepenheim.nl
Site:
https://www.diepenheim.nl

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol
Raadhuisstraat 8
7478 AG  Diepenheim

+ Google Maps
Telefoon:
0547-352911
Site:
www.herbergdepol.nl