Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kerstmarkt 2019

Centrum Diepenheim: 

8 december 2019, 12:00 - 17:00

Evenement Navigatie

Het Stedeke verandert deze zondag weer in een sprookjesachtig kerststadje. Met sfeervolle verlichting, kerstbomen en prachtig aangeklede kramen presenteert Diepenheim de 25ste editie van de Kerstmarkt.
Struin tussen 12.00 en 17.00 uur langs de ruim 120 kramen. Te gast zijn onder meer Mirreweenterhoornbloazers Goor-Diepenheim, de Deldense Kerstmutsen, de Stedeker Krummels, een dweilorkest en misschien vangt u wel een glimp op van de drie wijzen en de kerstman. Voor de allerkleinsten is er een draaimolen en voor de durfals staan ook dit jaar de ezeltjes weer klaar om op te rijden. Tevens zijn de winkels en galeries deze middag geopend, waarbij er bij de Kunstvereniging om 16.00 uur ook een rondleiding is.Voor de jubileumeditie pakt iedereen extra uit; kom ook de gezellige sfeer proeven!
De Kerstmarkt wordt georganiseerd door de leden van Ondernemernsvereniging Diepenheim. En mede mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers, zoals de Verkeersregelaars Diepenheim en de Diepenheimse Schutterij, landeigenaren die hun land beschikbaar stellen voor parkeren, alle deelnemers, sponsoren en bezoekers.
Volg alles rondom de kerstmarkt via de facebookpagina Kerstmarkt Diepenheim
Foto: bewerkt Facebook

Gegevens

Evenement Categorieën:
, , ,
Datum:
8 december 2019
Tijd:
12:00 - 17:00