Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Journalist Theo Hakkert in gesprek met…

Cultuurcentrum Herberg de Pol: 

5 oktober 2019, 20:00 - 22:00

Toegang: €10

Evenement Navigatie

Een nieuw item op de agenda van Herberg de Pol: “In gesprek met…” Journalist Theo Hakkert nodigt een collega-journalist uit en beiden nemen ze een bekende gast mee. Zo zal er een vraaggesprek ontstaan met verschillende onderwerpen, aansluitend op de interesses van de gasten. Uiteraard is het publiek ook van harte welkom om vragen te stellen en zich zo in het gesprek te mengen.

Huub Stapel en Johanna ter Steege speelden samen in “Hanna van Hendrik”

De eerste aflevering zal een iets aangepaste invulling krijgen; vergelijkbaar met het televisieprogramma “Zomergasten”. Deze avond staat er één gast centraal: actrice en theatermaakster Johanna ter Steege. Ze boekte afgelopen jaar een overweldigend succes met het Twentse theaterspektakel Hanna van Hendrik, dat op haar initiatief tot stand kwam en waarin ze zelf de hoofdrol vertolkte. Na 51 voorstellingen en 47.500 verkochte kaartjes stopte de theaterproductie over het boerenleven in de jaren 70 op begin augustus op haar hoogtepunt.

Tijdens “In gesprek met…” vertelt de Twentse topactrice over haar droom die uitkwam. Naast een terugblik zal er ook vooruit worden gekeken; onder meer naar de première van de bioscoopfilm “De beentjes van Sint-Hildegard”. Een komische drama van Herman Finkers en de Markelose regisseur Johan Nijenhuis, waarin Johanna de vrouw van Finkers speelt. De SBS6-presentatrice Leonie ter Braak, uit Buurse, speelt hun dochter: dus met recht een Twentse film te noemen. De opnames gingen vorig jaar september van start.

Gegevens

Evenement Categorie:
Datum:
5 oktober 2019
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€10
BESTEL KAARTEN

Organisator

Heerlijckheid Diepenheim
Telefoon:
0547-352122
E-mail:
info@diepenheim.nl
Website:
https://www.diepenheim.nl

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol
Raadhuisstraat 8
7478 AG  Diepenheim

+ Google Maps
Telefoon:
0547-352911
Website:
www.herbergdepol.nl