Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bach in de Schijnwerpers met Johannette Zomer

Johanneskerk: 

20 oktober 2018, 20:15 - 21:30

Toegang: €20

Evenement Navigatie

Concert Diepenheim Klassiek: Johanette Zomer in Johanneskerk Diepenheim

Een heerlijk avondje Bach door barokspecialisten bij uitstek! Johannette Zomer en de drie leden van het Tulipa Consort hebben ze hun sporen in de Oude Muziek meer dan verdiend en willen hun ervaringen graag met u delen in de prachtige Johanneskerk in Diepenheim.

Muzikanten

Johannette Zomer zang
Wilbert Hazelzet traverso
Lucia Swarts cello
Johan Hofmann klavecimbel

Programma

De muzikale interesse van de op het conservatorium van Amsterdam geschoolde Johannette Zomer ligt voornamelijk bij barokmuziek. Zomer zingt voornamelijk Bach, ook tijdens dit concert. De muzikale taal van J.S. Bach was haar eye-opener waarbij ze zich direct thuis voelde. Sopraan Johannette Zomer heeft collega’s Wilbert Hazelzet (traverso), Lucia Swarts (cello) en Johan Hofmann (klavecimbel) uitgenodigd om een mooie bloemlezing met werken van Bach voor sopraan en traverso uit te voeren. Zo zal het prachtige ‘Schlummert ein’ klinken, als ook het ontroerende ‘Seele, deine Spezereien’, maar zal ook de aria van koffieverslaafde Lieschen ‘Ei, wie schmeckt die Kaffee Süsse’ niet ontbreken.

Diepenheim Klassiek

De concerten van Diepenheim Klassiek worden twee maal per jaar gehouden op zaterdagavond in de Johanneskerk te Diepenheim. Dankzij initiatiefneemster Lucy van Dael trekt Diepenheim Klassiek musici aan die ook in de Kleine Zaal van het Concertgebouw te Amsterdam optreden.

Kaarten

Kaarten kosten € 20,-. Voor jongeren onder de 18 jaar is de entree € 10,-. Kaarten reserveert u via 06-48011868 of koopt u aan de kassa in de Johanneskerk voor aanvang van het concert.

Gegevens

Evenement Categorie:
Datum:
20 oktober 2018
Tijd:
20:15 - 21:30
Kosten:
€20

Organisator

Diepenheim Klassiek
Telefoon:
06-48011868
Website:
https://diepenheimklassiek.wordpress.com/

Locatie

Johanneskerk
Grotestraat 1
7478AA  Diepenheim

+ Google Maps
Website:
http://www.pkn-diepenheim.nl