Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

IN DOORS – chamber music festival: Nederlands Toptalent

Cultuurcentrum Herberg de Pol: 

15 februari, 20:00 - 21:00

Toegang: €10

Evenement Navigatie

Op initiatief van de Diepenheimse Lotte Grotholt verzorgen zestig jonge conservatoriumstudenten op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 februari een uniek kamermuziekfestival in Diepenheim: IN DOORS – chamber music festival. 

Op zaterdagavond 15 februari spelen de volgende jonge, aanstormende talenten in Cultuurcentrum Herberg de Pol een divers programma voor u: Ramon van Engelenhoven (piano), Laetitia Gerards (zang), Emma Roijackers (viool) en Tom Feltgen (cello).

Ramon van Engelenhoven sloot in 2019 zijn Master Piano aan het Conservatorium van Amsterdam af met het hoogst haalbare cijfer (een “10”), waar hij studeerde bij Frank Peters en Jan Wijn. In 2015 won Ramon de Grand Finale van het Young Pianist Foundation Concours. Hij ontving daar als allereerste laureaat de ‘Grand Prix Youri Egorov’, een prijs die alleen wordt toegekend als de winnaar een talent is van internationale potentie. Dankzij deze prijs heeft hij in 2017 gesoleerd met het Mariinsky orkest o.l.v. Valery Gergiev in Sint Petersburg in het Vijfde pianoconcert van Prokofiev.

Laetitia Gerards studeerde in mei 2016 summa cum laude af aan het Conservatorium van Amsterdam. In 2013 won Laetitia de eerste prijs op het Prinses Christina Concours. Een jaar later ontving ze de prestigieuze Young Talent Award van het Koninklijk Concertgebouw. Sindsdien treedt ze op met gerenommeerde orkesten en ensembles. In maart 2020 zal Laetitia de rol spelen van Marenka in ‘The Bartled Bride’ van Bedrich Smetana samen met De Nederlandse Reisopera.

Emma Roijackers heeft in 2019 met een 10 haar Master behaald. Momenteel volgt ze nog een jaar lessen bij Lukas Hagen in Salzburg aan het Mozarteum. Ze heeft meerdere keren deelgenomen aan het Prinses Christina Concours, waar ze verschillende prijzen ontving. Emma is Concertmeester bij het ensemble ‘The String Soloist’. Dit ensemble bestaat nog maar een paar jaar, maar heeft al meerdere cd’s uitgebracht die zowel op nationaal als internationaal niveau met veel sterren zijn beloond.

Tom Feltgen studeert momenteel in zijn vierde jaar van het Conservatorium van Amsterdam bij Gideon den Herder. Tom ontving in 2018 de aanmoedigingsprijs tijdens de Cello Bienale in Amsterdam. In 2013 ontving hij “Diplôme de Concert” met onderscheiding aan het “Schola Cantorum” in Parijs, waar hij studeerde bij Manfred Stilz.

Kaarten: € 10,- verkrijgbaar via de website van IN DOORS: www.indoors-chambermusicfestival.nl
Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.

Bekijk het programma van vrijdag 14 februari: Twee Sprookjes, zaterdag 15 februari: Muziek Moment en zondag 16 februari: Muziek Moment en Twents Talent Concert.

Met een passe-partout à € 45,- heeft u toegang tot alle concerten van dit festival.

Gegevens

Evenement Categorieën:
,
Datum:
15 februari
Tijd:
20:00 - 21:00
Kosten:
€10
BESTEL KAARTEN

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol
Raadhuisstraat 8
7478 AG  Diepenheim

+ Google Maps
Telefoon:
0547-352911
Website:
www.herbergdepol.nl