Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Het kleine meisje van meneer Linh

Cultuurcentrum Herberg de Pol: 

31 juli, 15:30 - 17:00

Evenement Navigatie

Op zondagmiddag 31 juli is in het buitentheater van Herberg De Pol de voorstelling ‘Het kleine meisje van meneer Linh’. Deze vertelling, afgewisseld met MUZIEK OP DE DWARSFLUIT, is een bewerking van de gelijknamige novelle van de Franse schrijver Philippe Claudel.
Het is een productie van het Muzikaal VertelTheater waarvan op 8 april in Herberg De Pol al een andere voorstelling te zien was.

Als bij een bombardement de zoon en schoondochter van meneer Linh omkomen, besluit hij met z’n kleindochter het land uit te vluchten. Hoewel niet bij naam genoemd, begrijpen we dat het om Vietnam gaat. Na een lange tocht over zee komen ze in een Franse havenstad aan, waar ze onderdak vinden in een asielzoekerscentrum.
Op een dag leert meneer Linh een man kennen die behoorlijk eenzaam is en met een pijnlijk geheim rondloopt. Hoewel ze elkaar niet woordelijk kunnen verstaan, ontwikkelt zich al snel een goede verstandhouding tussen beiden.
Als meneer Linh met z’n kleindochter naar een andere opvang wordt overgeplaatst, komt er onverwacht een einde aan hun dagelijkse ontmoetingen. Meneer Linh laat het er niet bij zitten en gaat op zoek naar z’n vriend.

 

Gegevens

Datum:
31 juli
Tijd:
15:30 - 17:00
Evenement Categorieën:
,
BESTEL KAARTEN

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol
Raadhuisstraat 8
7478 AG  Diepenheim

+ Google Maps
Telefoon:
0547-352911
Site:
www.herbergdepol.nl