Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Heimland de zomer door: Muzikale zomeravond – KRANG

Cultuurcentrum Herberg de Pol: 

24 juli, 20:00 - 22:00

Toegang: €10

Evenement Navigatie

Heimland is geen Heimland zonder een optreden van jongerentheater KRANG. Tijdens “Heimland de zomer door” zullen ze dan ook niet volledig afwezig zijn. Op de avond waarop het theaterfestival anders dit jaar afgetrapt zou worden, speelt en zingt zangeres Maxime Vandommele (actrice en spelcoach bij KRANG) met haar band Vivre live op het buitenpodium.

KRANG

Jongerentheater KRANG is onderdeel van Werkplaats Diepenheim en maakt jaarlijks een theaterbewerking aan de hand van een bekende film. Ze bieden jongeren een totaalervaring in theater maken, zowel voor als achter de schermen. Na een voorbereidingsweekend en één intensieve week repeteren, spelen ze de voorstelling meerdere keren op Heimland.

Tijdens de eerste editie van het theaterfestival in 2018 speelden ze Kill Bill en vorig jaar waren de kaarten in no-time uitverkocht voor een hedendaagse bewerking van Titanic. Het coronavirus betekende ook voor de jonge makers dat er dit jaar geen productie ontwikkeld kon worden, toch komt er met deze muzikale zomeravond een beetje KRANG terug in Heimland de zomer door.

Maxime Vandommele

Maxime Vandommele (1994) studeerde in 2016 als actrice af aan de HKU. Sindsdien speelt ze in diverse theaterproducties en werkt ze o.a. als stemactrice, als camera-actrice was ze te zien in de serie Voor Wat Hoort Wat, Kroongetuigen, Vechtershart en verschillende kortfilms, en ze is als theatermaker bij verschillende theatergroepen betrokken, waaronder het Diepenheimse KRANG.

Met haar band Vivre was ze onder meer te zien en te horen op het Diepenheimse muziekfestival Garden Songs, en dit jaar staan vullen ze de Muzikale zomeravond. Kom gezellig met je vrienden naar het buitenpodium van Herberg de Pol om te genieten van een ongedwongen avond, met een verfrissend drankje en een heerlijk tapasplankje (vooraf online bestellen!), en de Franse chansons van Vivre.

www.maximevandommele.com

Lees meer en bekijk het hele programma van Heimland de zomer door op Heimland.nl!

Gegevens

Evenement Categorieën:
,
Datum:
24 juli
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€10
BESTEL KAARTEN

Organisator

Heimland

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol
Raadhuisstraat 8
7478 AG  Diepenheim

+ Google Maps
Telefoon:
0547-352911
Site:
www.herbergdepol.nl