Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Heimland de zomer door: Muzikale avond – Distelberg Sessions

Cultuurcentrum Herberg de Pol: 

1 augustus 2020, 20:00 - 22:00

Toegang: €10

Evenement Navigatie

In de zomer van 2019 verbouwde een groep muzikale vrienden Werkplaats Diepenheim tot complete muziekstudio. Om met hun band, verschillende keren aangevuld met gastartiesten, muziek te maken, op te nemen en videoclips erbij te ontwikkelen. Deze zomer komt Distelberg Sessions terug naar Diepenheim om inspiratie op te doen en aan nieuwe nummers te werken. Ze vullen de tweede muzikale avond van Heimland de zomer door.

Kom gezellig met je vrienden naar het buitenpodium van Herberg de Pol om te genieten van een ongedwongen avond, met een verfrissend drankje en een heerlijk tapasplankje (vooraf online bestellen!), goed gezelschap en de verrassende klanken van deze jonge singer-songwriters.

“Laat de tijd maar razen” is één van de nummers die ze in 2019 in Werkplaats Diepenheim, met zangeres Laura Beekman (bekend van The Voice), opnamen:

Bekijk het hele programma van Heimland de zomer door op Heimland.nl!

Gegevens

Evenement Categorie:
Datum:
1 augustus 2020
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€10
https://www.diepenheim.nl/tickets/?event_id=77635&p_id=91715" class="et_pb_more_button et_pb_button et_pb_button_one et_pb_custom_button_icon" data-icon="$">BESTEL KAARTEN

Organisator

Heimland

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol
Raadhuisstraat 8
7478 AG  Diepenheim

+ Google Maps
Telefoon:
0547-352911
Site:
www.herbergdepol.nl