Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Heimland de zomer door: Achterumme – Toneelvereniging Ons Genoegen

Verschillende locaties in Diepenheim: 

27 juli, 15:00 - 16:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every day that begins at 15:00, repeating until 31 juli 2020

Toegang: €10

Evenement Navigatie

Na het succes van Hotel van Herinneringen tijdens Heimland 2018 spraken verhalenvertellers Riet Mellink en Kirsten Roosendaal (Stichting Volle Grond) in de zomer van 2019 met verschillende Diepenheimers over wat het betekent om deel uit te maken van een kleine gemeenschap. Hier kwam het locatietheater Achterumme uit voort. Deze werd gespeeld in oktober 2019 tijdens Kunstmoment Diepenheim en gaat in reprise tijdens “Heimland de zomer door”.

Dagelijks tussen 15.00 en 16.00 uur (om 15.00, 15.15, 15.30 en 15.45 uur) kunnen groepjes van max. 8 personen vanaf Herberg de Pol vertrekken voor een wandeling door Diepenheim. Met een plattegrond loop je langs de verschillende locaties van deze voorstelling en kom je op zoek bij Diepenheimers; bij voorkeur achterumme. De spelers van de lokale toneelvereniging Ons Genoegen brengen praatjes over de heg en luchten hun hart aan de keukentafel, ze zwijgen diplomatisch en delen publieke geheimen, ze vertellen anekdotes en Diepenheimse drama’s.

Het centrale thema is de discretie die een kleine gemeenschap nodig heeft om solidair te blijven. Sommige precieze zaken worden niet besproken, maar iedereen weet ervan. Hoe blijft een uiteenlopende verzameling individuen een geheel? Blijft het bij horen, zien en zwijgen? Of klapt er iemand uit de school?

Let op: kaartjes zijn per tijdsblok te bestellen.

Lees meer en bekijk het hele programma van Heimland de zomer door op Heimland.nl!

Gegevens

Evenement Categorie:
Datum:
27 juli
Tijd:
15:00 - 16:00
Kosten:
€10
BESTEL KAARTEN

Organisator

Heimland