Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Heimland de zomer door: 3 miljoen voetstappen naar Sicilië

Cultuurcentrum Herberg de Pol: 

9 juli 2020, 20:00 - 21:00

Toegang: €10

Evenement Navigatie

De afgelopen maanden hebben actrice Nhung Dam en regisseur Koos Terpstra elke dag gelopen. Met het totaal afgelegde aantal kilometers zouden ze op Sicilië aangekomen zijn, zonder ook maar ooit Amsterdam te hebben verlaten. Begin juli verlaten ze Amsterdam even om in Werkplaats Diepenheim de voorstelling “3 miljoen voetstappen naar Sicilië” door te ontwikkelen. Op donderdagavond 9 juli presenteren ze de try-out op “Heimland de zomer door”.

Zoals Confucius zegt: de weg zelf is je bestemming. Onderweg worden we soms andere mensen. En moeten we ons opnieuw voorstellen aan onszelf. Alles kan, alles mag, op deze reis. Nhung en Koos komen overal, ze nemen je mee, en ondertussen wordt de rugzak leger of zwaarder.

De wil is er, de liefde is er.

Want je kunt voor alles bang zijn.

Bang om afgewezen te worden.

Bang om alleen te sterven.

Bang er niet bij te horen.

Bang je huis te verliezen.

Bang om opnieuw te beginnen.

Maar dat gaan we niet doen.

Wees niet bang.

Niet meer in de schaduw staan of je verstoppen.

Op zoek naar het geluk. Een voorstelling om je in onder te dompelen.

Op Oerol hebben de actrice en regisseur samen een aantal prachtige en hoopgevende voorstellingen gemaakt. Over het leven. De onmacht. En de schoonheid. Een ode aan de fantasie. Daar gaan ze met deze voorstelling graag mee door.

Nhung Dam is actrice, theatermaakster en schrijfster. Na haar studie aan de Amsterdamse toneelschool & kleinkunstacademie, speelde ze bij diverse toneelgezelschappen en is ze regelmatig te zien in televisieseries zoals Het geheime dagboek van Hendrik Groen en nu Dertigers. Ze schreef diverse toneelstukken, die vertaald zijn naar het Duits en Engels. Haar debuutroman Duizend vaders kwam in 2018.

Koos Terpstra is schrijver en regisseur. Hij werkte bij verschillende toneelgezelschappen en was jarenlang artistiek leider van het Noord Nederlands Toneel. Zijn stukken werden vertaald in het Duits, Engels, Frans en Zweeds. In februari verscheen zijn roman Het Eiland uit. Op woensdagavond is hij met Nhung te gast in de Literaire avond.

Bekijk het hele programma van Heimland de zomer door op Heimland.nl!

Gegevens

Evenement Categorie:
Datum:
9 juli 2020
Tijd:
20:00 - 21:00
Kosten:
€10
https://www.diepenheim.nl/tickets/?event_id=77629&p_id=91709" class="et_pb_more_button et_pb_button et_pb_button_one et_pb_custom_button_icon" data-icon="$">BESTEL KAARTEN

Organisator

Heimland

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol
Raadhuisstraat 8
7478 AG  Diepenheim

+ Google Maps
Telefoon:
0547-352911
Site:
www.herbergdepol.nl