Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Heerlijcke Vintage

Cultuurcentrum Herberg de Pol: 

24 november 2019, 12:00 - 17:00

Toegang: €3

Evenement Navigatie

Wie van vintage houdt, heeft natuurlijk ook een zwak voor vintage kleding. En waar kan je daarvoor beter terecht dan bij de Heerlijcke Vintage. Op zondag 24 november van 12 tot 17.00 uur kan je voor een habbekrats prachtige stukken op de kop tikken in Cultuurcentrum Herberg de Pol in Diepenheim. Kleding, schoenen, sieraden, vinyl, design, en nog veel meer; van de booming fifties tot the naughty nineties.

Struinen over de Heerlijcke Vintage om de mooiste schatten te ontdekken, met op de achtergrond muziek uit de jaren 60, 70, 80 en 90, die ook kan worden gekocht! Showtime is om 14.00 en 15.30 uur, waar alle winkels zich zullen voorstellen op te catwalk.

De Heerlijcke Vintage is elke keer weer goed gevuld met de meest bijzondere vintagewinkels uit Oost-Nederland en is dan ook een walhalla voor vintageliefhebbers. Het is gewoon niet mogelijk om met lege handen thuis te komen. Scoor de leukste vintage items op de Heerlijcke Vintage in Diepenheim.

Deelnemers dit jaar zijn:
Artisan (Haaksbergen), de Parade (Lochem), Diete Nab (Goor), Essie First Class (Borne), GoedARTig (Ruurlo), Hollandsche Huijs (Diepenheim), Inside Outfits (Markelo), Laundries (Hengelo), Mooi Spul Enzo (Oldenzaal), OPNIEUW (Delden), Roode Molen (Almelo), Sisters Vintage (Broekland), Studio Spitsbaard (Enschede), ’t Past (Haaksbergen), Vila Vintage (Enschede), Vindiets (Enschede) en Vinylhuis (Brummen).

Entree: € 3,- (incl. kopje koffie of thee)
Houd de facebookpagina in de gaten voor meer informatie.

Gegevens

Evenement Categorie:
Datum:
24 november 2019
Tijd:
12:00 - 17:00
Kosten:
€3

Organisator

Heerlijckheid Diepenheim
Telefoon:
0547-352122
E-mail:
info@diepenheim.nl
Site:
https://www.diepenheim.nl

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol
Raadhuisstraat 8
7478 AG  Diepenheim

+ Google Maps
Telefoon:
0547-352911
Site:
www.herbergdepol.nl