Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Heerlijcke Markt – GEANNULEERD

Cultuurcentrum Herberg de Pol: 

5 april, 11:00 - 16:00

Evenement Navigatie

In verband met het coronavirus is de Heerlijcke Markt geannuleerd.


 

Rondom Herberg de Pol vindt de Heerlijcke Markt plaats. Dit jaar heeft iedere Heerlijcke Markt een aanvulling; deze zondag is er tevens een kofferbakverkoop.

Op en rondom het plein van Cultuurcentrum Herberg de Pol klinkt gezellige muziek terwijl je langs de kraampjes struint. Laat je verrassen door het verkoopwaar in de diverse kraampjes. Op deze ongedwongen markt vinden jong en oud iets naar plezier en worden bezoekers geïnspireerd. Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht met diverse kraampjes of trucks met lekkernijen.

Wanneer je uitgewisseld bent, kan je plaatsnemen in het gezellig caf├ę of als het weer het al toe laat op het terras van Herberg de Pol.

De markt duurt van 11.00 tot 16.00 uur en is altijd gratis te bezoeken. De markt is ook goed te combineren met een fiets- of wandelroute door de prachtige natuur en langs de vele kastelen die Diepenheim rijk is. Of breng een bezoekje aan een van de galeries, presentatie-instellingen of winkels die deze zondag ook geopend zijn.

Lijkt het je leuk om ook op de Heerlijcke Markt te staan, stuur dan een mail naar administratie@heerlijckemarktdiepenheim.nl.

Gegevens

Datum:
5 april
Tijd:
11:00 - 16:00

Organisator

Heerlijckheid Diepenheim
Telefoon:
0547-352122
E-mail:
info@diepenheim.nl
Website:
https://www.diepenheim.nl

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol
Raadhuisstraat 8
7478 AG  Diepenheim

+ Google Maps
Telefoon:
0547-352911
Website:
www.herbergdepol.nl