Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Heerlijcke Markt

Cultuurcentrum Herberg de Pol: 

2 augustus 2020, 11:00 - 16:00

Evenement Navigatie

De Heerlijcke Markt rondom Cultuurcentrum Herberg de Pol kan, met inachtneming van de maatregelen, sinds juli weer plaatsvinden. Houd rekening met elkaar en bewaar de afstand, zodat er gezamenlijk weer genoten kan worden van deze ouderwets gezellig markt.

Struin lekker langs de kraampjes en laat je verrassen door het verkoopwaar. Op deze creatieve markt vinden jong en oud iets naar plezier en worden bezoekers geïnspireerd. Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht met diverse stands of trucks met lekkernijen. En wanneer je uitgewinkeld bent, kan je plaatsnemen op het gezellig “anderhalve-meter-terras”. Het café van Herberg de Pol biedt helaas onvoldoende ruimte om anderhalve meter afstand van elkaar te houden en blijft voorlopig gesloten voor consumpties.

De maandelijkse markt duurt van 11.00 tot 16.00 uur en is altijd gratis te bezoeken. De markt is ook goed te combineren met een fiets- of wandelroute door de prachtige natuur en langs de vele kastelen die Diepenheim rijk is. Of breng een bezoekje aan de galeries, presentatie-instellingen of winkels die deze zondag ook geopend zijn. Vraag naar de mogelijkheden bij het VVV-informatiepunt in het cultuurcentrum.

Benieuwd naar wie zich deze zondag allemaal presenteren? Volg de Heerlijcke Markt dan op Facebook!

De volgende markt is 11 oktober 2020. Lijkt het je leuk om ook op de Heerlijcke Markt te staan, stuur dan een mail naar administratie@heerlijckemarktdiepenheim.nl.

Gegevens

Evenement Categorieën:
, , ,
Datum:
2 augustus 2020
Tijd:
11:00 - 16:00

Organisator

Herberg de Pol
Telefoon:
0547 352911
E-mail:
info@herbergdepol.nl
Site:
www.herbergdepol.nl

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol
Raadhuisstraat 8
7478 AG  Diepenheim

+ Google Maps
Telefoon:
0547-352911
Site:
www.herbergdepol.nl