Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Heerlijcke Markt

Cultuurcentrum Herberg de Pol: 

4 november 2018, 12:00 - 17:00

Toegang: Gratis

Evenement Navigatie

Heerlijcke Markt Diepenheim

De Heerlijcke Markt Diepenheim is een ongedwongen markt rondom cultuurcentrum Herberg de Pol, waar een divers creatief en gevarieerd aanbod te vinden is. Een markt die staat voor gezelligheid, ambachtelijkheid, creativiteit en duurzaamheid.

Natuurlijk zijn er deze keer ook weer leuke, unieke producten te koop. Op deze gezellige ongedwongen markt vinden jong en oud iets naar plezier en worden bezoekers geïnspireerd. Maar ook aan de innerlijke mens wordt gedacht: op elke Heerlijcke Markt staan diverse kramen met lekkernijen en wanneer u uit gewinkeld bent kunt u heerlijck plaatsnemen in het gezellige café van Herberg de Pol.

De Heerlijcke Markt is gratis te bezoeken en start om 12.00 uur en eindigt om 17.00 uur.

Deelnemen

Wilt u ook een plekje op de Heerlijcke Markt Diepenheim? Stuur dan een mail naar info@heerlijckemarktdiepenheim.nl en vraag een deelname formulier aan. Voor vernieuwende, niet alledaagse, unieke, exclusieve, duurzame, hergebruikte, ambachtelijke creaties of kunst zijn er nog plekjes vrij. Meer informatie over de Heerlijcke Markt is te vinden op Facebook: www.facebook.com/heerlijckemarktdiepenheim.

Gegevens

Evenement Categorie:
Datum:
4 november 2018
Tijd:
12:00 - 17:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Heerlijckheid Diepenheim
Telefoon:
0547-352122
E-mail:
info@diepenheim.nl
Website:
https://www.diepenheim.nl

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol
Raadhuisstraat 8
7478 AG  Diepenheim

+ Google Maps
Telefoon:
0547-352911
Website:
www.herbergdepol.nl