Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Heerlijcke Markt

Cultuurcentrum Herberg de Pol: 

7 oktober 2018, 12:00 - 17:00

Toegang: Gratis

Evenement Navigatie

Heerlijcke Markt

Het plein rondom Herberg de Pol staat op zondag 7 oktober weer in het teken van de Heerlijcke Markt. Een markt die staat voor gezelligheid, ambachtelijkheid, creativiteit en duurzaamheid en waar bij elke editie een andere muzikant livemuziek speelt. De bezoeker komt hier van alles tegen; van geitenkaas tot sieraden en van zelfgemaakte jam tot onbespoten plantjes.

De Heerlijcke Markt Diepenheim is een ongedwongen markt, waar een divers creatief en gevarieerd aanbod te vinden is en die leuk is om te combineren met een fiets of wandeltocht langs de kastelen van Diepenheim of een bezoekje aan een van de galeries of winkels die het Stedeke rijk is. Natuurlijk zijn er deze keer ook weer leuke, unieke producten te koop. De maandelijkse markt heeft steeds een wisselend aanbod van producten. Op deze gezellige ongedwongen markt vinden jong en oud iets naar plezier en worden bezoekers geïnspireerd. Maar ook aan de innerlijke mens wordt gedacht: op elke Heerlijcke Markt staan diverse kramen met lekkernijen en wanneer u uit gewinkeld bent, kunt u heerlijck plaatsnemen in het gezellige café of op het terras van Herberg de Pol.

Data 2018

  • 7 oktober
  • 4 november

Deelnemen

Wilt u ook een plekje op de Heerlijcke Markt Diepenheim? Stuur dan een mail naar info@heerlijckemarktdiepenheim.nl en vraag een deelname formulier aan. Voor vernieuwende, niet alledaagse, unieke, exclusieve, duurzame, hergebruikte, ambachtelijke creaties of kunst zijn er nog plekjes vrij. Meer informatie over de Heerlijcke Markt is te vinden op Facebook: www.facebook.com/heerlijckemarktdiepenheim.

Gegevens

Evenement Categorie:
Datum:
7 oktober 2018
Tijd:
12:00 - 17:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Heerlijckheid Diepenheim
Telefoon:
0547-352122
E-mail:
info@diepenheim.nl
Website:
https://www.diepenheim.nl

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol
Raadhuisstraat 8
7478 AG  Diepenheim

+ Google Maps
Telefoon:
0547-352911
Website:
www.herbergdepol.nl