Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Film: Bohemian Rhapsody UITVERKOCHT

Cultuurcentrum Herberg de Pol: 

24 april 2019, 20:00 - 22:30

Toegang: €7,50

Evenement Navigatie

De biografische film over de Britse rockband Queen beleefde zijn premiere in oktober 2018 en werd de grootste film van dat jaar in Nederland. Bohemian Rhapsody werd onder meer genomineerd voor twee Golden Globes en vijf Oscars. In Nederland trok de film al ruim 2 miljoen bezoekers. Deze verpletterende ode aan Queen, hun muziek en uitzonderlijke zanger draait woensdagavond 24 april in Herberg de Pol.

Het verfilmde verhaal van de Queen-zanger Freddie Mercury, geboren als Farrokh Bulsara op Zanzibar, volgt zowel de legendarische zanger als de snelle opkomst van de band met hun iconische liedjes en revolutionaire geluid.

In Engeland ontdekt Mercury zijn grote passie voor muziek, hier groeit hij uit tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. Hij begint een samenwerking met de band Smile, waaruit de band Queen wordt gevormd. Ze schrijven het wereldberoemde nummer Bohemian Rhapsody. Het zou een te lang nummer zijn voor de radio en nooit een succes worden, maar het tegendeel blijkt. De band heeft ongekend succes, maar onverwacht besluit de leadzanger een solocarrière te beginnen. Net voor het Live Aid benefietconcert herenigt hij zich weer met de bandleden. Hij leidt de band tijdens één van de meest legendarische optredens uit de geschiedenis van de rockmuziek, terwijl bij hem de diagnose Aids geconstateerd is.

Helaas zijn alle plaatsen vergeven, de film is UITVERKOCHT.

Bekijk hier alvast de trailer:

Gegevens

Evenement Categorie:
Datum:
24 april 2019
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€7,50
BESTEL KAARTEN

Organisator

Heerlijckheid Diepenheim
Telefoon:
0547-352122
E-mail:
info@diepenheim.nl
Website:
https://www.diepenheim.nl

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol
Raadhuisstraat 8
7478 AG  Diepenheim

+ Google Maps
Telefoon:
0547-352911
Website:
www.herbergdepol.nl