Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Erwin Nyhoff – Corona Cadillac Concerts

Cultuurcentrum Herberg de Pol: 

11 juli, 20:00 - 22:30

Toegang: €15

Evenement Navigatie

Met zijn zes meter lange Caddilac doet Erwin Nyhoff op zaterdagavond 11 juli Herberg de Pol aan. De zanger die in 2012 bij het grote publiek doorbrak met zijn optredens in The Voice, bedacht een creatieve manier om in deze tijd toch zijn muziek te laten horen. Met zijn Cadillac rijdt hij rond om coronaproof op te treden.  

Bij mooi weer rijdt hij door naar het buitenpodium, waar je in de openlucht kunt genieten van zijn prachtige akoestische muziek. Tijdens het optreden zal hij ook een preview geven van zijn aanstaande theatertour: Legends from Heaven. Deze gaat in september van start, hij speelt nummers van overleden legendes als Elvis, John Lennon, David Bowie, Leonard Cohen, Jim Morrison, Ramses Shaffy en Freddie Mercury. Deze avond hoor je ook nummer van onder anderen The Rolling Stones, Bruce Springsteen, The Beatles en Bob Dylan.

Volgens de coronarichtlijnen is er een beperkt aantal plaatsen en moeten kaarten voorafgaand – online of aan de kassa in het Cultuurcentrum – gekocht worden. Verkoop ’s avonds aan de deur is niet mogelijk.

Meer over Erwin Nyhoff

Foto: Robert Westera

Gegevens

Evenement Categorie:
Datum:
11 juli
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€15
BESTEL KAARTEN

Organisator

Herberg de Pol
Telefoon:
0547 352911
E-mail:
info@herbergdepol.nl
Site:
www.herbergdepol.nl

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol
Raadhuisstraat 8
7478 AG  Diepenheim

+ Google Maps
Telefoon:
0547-352911
Site:
www.herbergdepol.nl