Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Deeps Vocaal – Requiem van Mozart – GEANNULEERD

Johanneskerk: 

21 november, 16:00 - 17:00

Toegang: €15

Evenement Navigatie

De nummer-2 uit de Klassieke Top-400 van Radio 4, het Requiem van Mozart, wordt op 21 november ten gehore gebracht in Diepenheim. Het Diepenheims kamerkoor Deeps Vocaal voert het Requiem op met een bijzondere begeleiding van accordeon (Ellen Zijm en René te Bogt), saxofoon (Marijke Schröer) en contrabas (Rebecca Fransen). Solisten bij het Requiem zijn Anja Smellink (sopraan), Karen Engels (alt), Gert-Jan Verbueken (tenor) en Joep van Geffen (bas). Deeps Vocaal staat onder leiding van Yt Nicolai.

Het Requiem wordt beschouwd als hét meesterwerk van wonderkind Mozart, met als bekendste onderdeel het Lacrimosa. Tijdens het schrijven ervan overleed Mozart op 35-jarige leeftijd, zodat er altijd een zweem van mysterie rond het stuk is blijven hangen.

Het concert vindt plaats op zondagmiddag 21 november om 16:00 uur in de Johanneskerk, Grotestraat 1 in Diepenheim.

QR-code verplicht.

HET CONCERT IS GEANNULEERD!

De uitvoering van het Requiem van Mozart door het koor Deeps Vocaal komt zondag 21 november helaas te vervallen. De hoog oplopende coronacijfers, landelijk én in Twente, maken het ons inziens niet verantwoord om op dit moment het concert door te laten gaan. Gekochte kaarten blijven geldig voor een volgend concert van Deeps Vocaal. Alle mensen die een kaartje hebben gekocht krijgen aan e-mail.

Gegevens

Datum:
21 november
Tijd:
16:00 - 17:00
Kosten:
€15
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Deeps Vocaal
E-mail:
info@deepsvocaal.nl
Site:
www.deepsvocaal.nl

Locatie

Johanneskerk
Grotestraat 1
7478AA  Diepenheim

+ Google Maps
Site:
http://www.pkn-diepenheim.nl