Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Concert Rosanne Philippens

Johanneskerk: 

12 oktober, 20:15 - 21:30

Toegang: €20

Evenement Navigatie

Rosanne Philippens Concert Diepenheim Klassiek Johanneskerk Diepenheim

Het tweede concert dit seizoen van Diepenheim Klassiek in de Johanneskerk in Diepenheim. Dit maal is de eer aan Rosanne Philippens een klassiek concert te verzorgen.

Muzikanten

Rosanne Philippens (Amsterdam, 1986) begon op driejarige leeftijd met viool spelen. In 2009 behaalde ze aan het Koninklijk Conservatorium (bij Vera Beths) haar diploma summa cum laude en vervolgde haar studie aan de Hans Eisler Akademie in Berlijn waar ze in 2014 haar master haalde met de hoogst mogelijke cijfers. Haar vioolspel kenmerkt zich door een perfecte techniek, een grote openheid en het streven om zich voortdurend te ontwikkelen. Of, zoals de Volkskant in 2016 omschreef ‘’Dwars door de noten heen hoor je de persoonlijke stem van een jonge violiste met een dijk van een karakter’’.

Programma

Het programma is nog niet bekend. Dit zal later aangepast worden op deze website.

Bijzonderheden

Op voorspraak van Janine Jansen bespeelt Rosanne de “Barrere” Stradivarius uit 1727 waarop Janine Jansen zelf ook jaren gespeeld heeft en die haar ter beschikking is gesteld door het Elise Mathilde Fonds.

Diepenheim Klassiek

De concerten van Diepenheim Klassiek worden twee maal per jaar gehouden op zaterdagavond in de Johanneskerk te Diepenheim. Dankzij initiatiefneemster Lucy van Dael trekt Diepenheim Klassiek musici aan die ook in de Kleine Zaal van het Concertgebouw te Amsterdam optreden.

Kaarten

Kaarten kosten € 20,-. Voor jongeren onder de 18 jaar is de entree € 10,-. Kaarten reserveert u via 06-48011868 of koopt u aan de kassa in de Johanneskerk voor aanvang van het concert.

Gegevens

Evenement Categorie:
Datum:
12 oktober
Tijd:
20:15 - 21:30
Kosten:
€20

Organisator

Diepenheim Klassiek
Telefoon:
06-48011868
Website:
https://diepenheimklassiek.wordpress.com/

Locatie

Johanneskerk
Grotestraat 1
7478AA  Diepenheim

+ Google Maps
Website:
http://www.pkn-diepenheim.nl