Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Concert Rosanne Philippens

Johanneskerk: 

12 oktober 2019, 20:15 - 21:30

Toegang: €20

Evenement Navigatie

Diepenheim Klassiek is vereerd met de komst van Rosanne Philippens (viool) en Lidy Blijdorp (cello). Zij verzorgen het concert op zaterdagavond 12 oktober in de Johanneskerk.

Zet een droomvioliste en een celliste met onthutsende muzikaliteit samen op één podium met uitdagende muziek en je weet welk optreden je zeker niet wilt missen. En dat op de Stradivarius uit 1727 waar Janine Jansen ook jaren op speelde en de cello van wereldbefaamde Nederlandse cellist Anner Bijlsma.
Muzikanten
Rosanne Philippens (Amsterdam, 1986) begon op driejarige leeftijd met viool spelen. In 2009 behaalde ze aan het Koninklijk Conservatorium (bij Vera Beths) haar diploma summa cum laude en vervolgde haar studie aan de Hans Eisler Akademie in Berlijn waar ze in 2014 haar master haalde met de hoogst mogelijke cijfers. Haar vioolspel kenmerkt zich door een perfecte techniek, een grote openheid en het streven om zich voortdurend te ontwikkelen. Of, zoals de Volkskant in 2016 omschreef: “dwars door de noten heen hoor je de persoonlijke stem van een jonge violiste met een dijk van een karakter.”
Open repetitie
Om ook de jeugdleerlingen van muziekscholen in contact te brengen met artiesten van het grote podium, stellen Rosanne en Lidy hun repetitie ’s middags open voor geïnteresseerde jonge muzikanten. Ouders en kinderen zijn welkom in de Johanneskerk in Diepenheim op zaterdagmiddag van 16.30 tot 17.30 uur. En natuurlijk is het ook heel leuk om dan ’s avonds samen het concert bij te wonen. Kaartjes kosten € 20,-. Kaartjes voor jongeren onder 18 jaar zijn € 10,-. Kaarten reserveert u via Lucy van Dael 06-48011868 / diepenheimklassiek@gmail.com of koopt u voor aanvang van het concert aan de kassa in de Johanneskerk.
Diepenheim Klassiek
De concerten van Diepenheim Klassiek worden tweemaal per jaar gehouden op zaterdagavond in de Johanneskerk te Diepenheim. Dankzij initiatiefneemster Lucy van Dael trekt Diepenheim Klassiek musici aan die ook in de Kleine Zaal van het Concertgebouw te Amsterdam optreden.

Gegevens

Evenement Categorie:
Datum:
12 oktober 2019
Tijd:
20:15 - 21:30
Kosten:
€20

Organisator

Diepenheim Klassiek
Telefoon:
06-48011868
Website:
https://diepenheimklassiek.wordpress.com/

Locatie

Johanneskerk
Grotestraat 1
7478AA  Diepenheim

+ Google Maps
Website:
http://www.pkn-diepenheim.nl