Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bier en wijn op het plein – met fris is ook niks mis (avondprogramma)

Ottenplein Diepenheim: 

26 september, 18:00 - 22:00

Toegang: €10

Evenement Navigatie

De jaarlijkse Diepenheimse Schuttersfeesten kunnen dit jaar helaas niet doorgaan. Om de pijn hiervan een beetje te verzachten, heffen we deze zaterdagavond op het Ottenplein vóór Herberg de Pol gezamenlijk het glas. Dit gebeurt op veilige afstand van elkaar, waarbij iedereen een vaste zitplaats heeft.

Proosten op het plein kan met bier of wijn, maar met fris is ook niks mis.

Het middagprogramma gaat helaas NIET door, maar ’s avonds WEL!

Van 18.00 tot 22.00 uur kan je op het plein plaatsnemen voor
het avondprogramma, met optredens van:

Treadle

The Elstars

The Bössels

Let op:  Dit programma wordt bij slecht weer verplaatst naar binnen; naar de Feestzaal van Herberg de Pol. Hier is plaats voor maximaal 60 personen. Dit zijn de personen die een zogenoemde “garantie-kaart” hebben gekocht. De overige bezoekers, met een gewone toegangskaart, worden in dit geval persoonlijk op de hoogte gebracht van de annulering en krijgen de kosten van hun kaartjes teruggeboekt.

Bestel kaarten

Wanneer je op deze webpagina op de button “Bestel kaarten” klikt, kom je in het ticketmenu. Hier kan er gekozen worden uit de verschillende toegangskaarten. Indien je met meerderen samen komt, kies dan voor een tafel om er zeker van te zijn deze middag bij elkaar aan de tafel te zitten.

Natuurlijk kan er naast bier, wijn en fris ook een lekkere versnapering besteld worden. De menukaart van Herberg de Pol is de hele avond beschikbaar. Tapasplanken (à € 10,- in de online voorverkoop) kunnen tevens in het ticketmenu al besteld worden.

Coronamaatregelen

Vanuit de organisatie wordt er – met o.a. een looproute en corona-coördinator – alles aan gedaan om dit pleinfeest volgens de landelijke veiligheidsmaatregelen te laten verlopen. We verwachten van jou als bezoeker dat je ook je eigen verantwoordelijkheid neemt. Indien je corona-gerelateerde klachten hebt, verzoeken wij je dringend om niet te komen. Alleen samen kunnen we er een mooi feestje van maken!

Gegevens

Evenement Categorie:
Datum:
26 september
Tijd:
18:00 - 22:00
Kosten:
€10
BESTEL KAARTEN

Organisator

Herberg de Pol
Telefoon:
0547 352911
E-mail:
info@herbergdepol.nl
Site:
www.herbergdepol.nl

Locatie

Ottenplein Diepenheim
Raadhuisstraat 8
7478AG  Diepenheim

+ Google Maps
Telefoon:
0547-352911
Site:
http://www.herbergdepol.nl/