Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Barok bende: FAUST

Cultuurcentrum Herberg de Pol: 

23 augustus, 15:00 - 16:30

Toegang: €10

Evenement Navigatie

De Barok Bende presenteert haar eerste voorstelling in Diepenheim: FAUST – De strijd tussen rationeel en irrationeel.

FAUST is een hedendaagse muzikale vertelling van het wereldberoemde verhaal van Goethe. Zo wordt muziek met rap, dans, graffiti en kunsten op straat gecombineerd tot een flitsend Gesamtkunstwerk. De muziek wordt gespeeld door de Barok Bende, een fluctuerend ensemble dat uit een intieme bezetting tot en met een groot kamerorkest kan bestaan.

Deze middag beleef je een voorstelling waarbij wordt afgeweken van de standaard en het verwachtingspatroon. Je laten verleiden door een pakt met het ongewone om zo meer kennis te vergaren. Dit doet de Barok Bende door een verrassende voorstelling neer te zetten, het publiek op andere gedachten te brengen en in verwarring achter te laten. Zonder hierbij concessies te doen aan de kwaliteit van de muziek. Dit vanuit de huidige speel traditie van het 17e- en 18e -eeuws repertoire op historische instrumenten.

“Vernieuwing door samenwerking met moderne vormen van performance om zo te laten zien dat we in staat zijn om barok opnieuw uit te vinden. Een pakt met de duivel? Wij vinden van niet.”

Kaarten kosten € 10,- p.p.
Klik HIER voor de verkoop, mail naar: barok.bende@gmail.com of reserveer telefonisch via 0655143118. In verband met de alle maatregelen zijn kaarten alleen van tevoren te reserveren.
Meer info: www.barokbende.nl

Gegevens

Evenement Categorieën:
,
Datum:
23 augustus
Tijd:
15:00 - 16:30
Kosten:
€10
BESTEL KAARTEN

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol
Raadhuisstraat 8
7478 AG  Diepenheim

+ Google Maps
Telefoon:
0547-352911
Site:
www.herbergdepol.nl