Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Audities Bach-Werkplaats Diepenheim

Werkplaats Diepenheim: 

7 september 2019, 12:00 - 18:00

Evenement Navigatie

Na de zomer start het derde seizoen van Bach-Werkplaats Diepenheim. Onder de bezielende leiding van dirigente Yt Nicolai verzorgt het projectkoor, in combinatie met het barokorkest onder leiding van Ruth Houtman, ook komend jaar weer meerdere Bach-uitvoeringen. Hiervoor worden zangers en zangeressen gezocht.

Audities
Op zaterdag 7 september, tussen 12.00 en 18.00 uur (afhankelijk van het aantal kandidaten) vindt in Werkplaats Diepenheim de eerste auditieronde plaats voor het koor. De audities worden afgenomen door dirigente Yt Nicolai in samenwerking met zangdocent Marja Reinders. Voor de auditie wordt verwacht dat je een werk van Bach zingt: een koraal en een koor met coloraturen. Alle noten moeten thuis worden ingestudeerd.

Heb jij ervaring met zingen en kijk je er naar uit om met een groep ervaren en gemotiveerde zangers en zangeressen in één weekend een meesterlijke compositie te repeteren én dat weekend uit te voeren? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar ytnicolai@gmail.com.

Derde seizoen
Na twee drukbezochte seizoenen, met vele lovende reacties, maakt de Bach-Werkplaats zich op voor het derde seizoen. Op het programma staan onder andere het Magnificat en, wegens het grootse succes van afgelopen jaar, ook weer de Johannes Passion van Johann Sebastian Bach. Mail voor meer informatie geheel vrijblijvend naar ytnicolai@gmail.com.
Volg Bach-Werkplaats Diepenheim op Facebook.

Gegevens

Evenement Categorieën:
,
Datum:
7 september 2019
Tijd:
12:00 - 18:00

Organisator

Heerlijckheid Diepenheim
Telefoon:
0547-352122
E-mail:
info@diepenheim.nl
Website:
https://www.diepenheim.nl

Locatie

Werkplaats Diepenheim
Hagen 3
7478 AJ  Diepenheim

+ Google Maps
Telefoon:
0547-352122
Website:
http://www.werkplaatsdiepenheim.nl/